• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci el hediye faciası :(

İlk saati,tasarım,yapan cartierdir
Bayılıyorum
modacr...z da var bol mıktarda teklif ver dur belki gaflete düşüp ucuza satan olur .eşimde o marka gözlük var camı her hafta düşer yaptırırız gene düşer adı var o markaların da sağlam değiller .altın kısmı varmış saatin o paraya komple altın alınır zaten külçesinden hem de.yok yok o saatlerin fiyatı beni aşarrr:confused:

Marka almış gözükmek için yaptı sanırım. Ben birine hediye alırken kendimden daha iyisini alırım. Adam cimri mi?

Ne kadardır berabersiniz? Saat zevkinizi bilmiyormuş ya ondan sordum.

Bana hediye gelse değiştirmeye çalışmazdım. Fiyatını filan aratmazdım açıkçası. İyi ya da kötü hediye gelmiş der kullanırdım. Hediye değişimi sadece bedende normal geliyor bana. Onun dışında kırıcı buluyorum.

modacr...z da var bol mıktarda teklif ver dur belki gaflete düşüp ucuza satan olur .eşimde o marka gözlük var camı her hafta düşer yaptırırız gene düşer adı var o markaların da sağlam değiller .altın kısmı varmış saatin o paraya komple altın alınır zaten külçesinden hem de.yok yok o saatlerin fiyatı beni aşarrr:confused:
Çok pahalı evet belki düşürürüm biryerden ucuza:KK53:
Bende Türkiye’deyim
Eşim yanımda değil
gittim kendime 10 gr bileklik aldım
Hediye ettim kendime çok şımardım çok mutlu ettim kendimi :KK70:

Bence alınan hediye verilen değeri gösterir. Bir adamın cebinde 100 lirası varsa ve sana 100 liralık bir hediye alıyorsa bu değer vermektir. Ama cebinde parayla gezip kendine marka alıp sana ucuza kaçıyorsa bu değer vermemektir. Ben asla sevdiğim insanlara böyle birşey yapmam. İyi niyetli göremedim bu adamı.

Kendisine pahali seyler alip size gelince paraya kiyamamasina takildim. acikcasi ben kendime layik gormedigim bir seyi asla baskasina hediye etmem hele sevgilime. Evet hos olmamis kandirilmis gibi ama yine de cok takilmayin bence

Belki kendisine aldigi seyler de 2. Eldir olabilir bunda sorun yok ama hediye konusunda ayni tutumu sergilememeliydi. 1.400tl vermek istemiyorsa daha ucuz başka birşeyler bakmaliydi diye düşünüyorum.
Böyle birsey yapilsa napardim onu hiç bilemedim. Bu ciftlere gore degisir ama eşim yapsa söylerdim ben heralde. :D

böyle sinsilikler sevmiyorum

ben olsam bişey söylemem ama kullanmam da. o anlar zaten kolunuzda görmeyince.

ama böyle sinsilikler yapan biriyse size karşı tekrar düşünün bu adam hakkında sessizce gözlemleyin. bu sinsilik insanın kanına işlemiş bir şeydir. marka takıntısı var demeniz kıllandırdı beni. demek ki etikete önem veren basit biri. ve size gerçekten değer vermiyor yanında kalın diye gözünüzü boyamaya çalışıyor. bunu bilin ama ona belli etmeyin. sinsiye sinsi olunur, iyi ki bakmışsınız. ben zamanında bana kırık taşlı yakut bileklik almıştı da rencide etmemek için bir şey dememiştim ama sinsi olduğunu o zamanlar bilmiyordum belki o da ucuz olsun diye aldı bilinmez.

iyi geceler herkese arkadaşlar. Bu gece yine aklıma takıldı fikir almadan duramadım. Benim uzun süreli bir ilişkim var.Sevgilim çalışıyor,iyi kazanıyor. ben iş arama sürecindeyim. Yakın zamanda Doğum günüm vardı.Maddi durum olarak onun durumu iyi, benim de iyi.
Geçen gün Doğum günümde bana saat almış. Buluştuğumuzda verdi.bilindik bir saat markası. Ama hediyeyi aldığımda hiç içime sinmedi, beğendiğim bir model değildi. Kendisi zevkimi bilir. saat çok nadir kullanırım ve kordonu çelik, metal olanlardan hoşlanırım. Deri kordonlu saat takmam, kare saat takmam, analog saat kullanırım vs.

Konuya dönecek olursam, hediyeyi aldığımda beğenmedim. Kendi kendime “ acaba söylesem de başka bir modelle mi değiştirsek” diye internet sitesine girip baktım başka bir model beğendim. Fiyat aralığına bakmak için aldığı saati aradım taradım yok. Saatin etiketi, koruma bandı, bir tanıtım kağıdı paketi vs. yoktu.ondan aldığımda Teşekkür ettim, zahmet etmişsin dedim. Ama çok içime sinmediğini o da fark etmiş olmalı çünkü hisleri alnında yazan inananlardanımUzun uğraşlar sonucu bu ürünlerin garanti kapsamındaki iade ürünleri olduğunu ve çoğunun defolu olduğunu, bu yüzden alındığında hiçbir şekilde değişim ve iade kabul etmediklerini, örneğin piyasada 1400 TL ise mağazada 140-200 tl arasına elden çıkarıldığını öğrendim.

Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ilk. 10 tllik bir hediye alsam da bundan mutlu olurdum, ancak 10 tllik bir hediye bana 100 tl imiş gibi allanıp pullanıp verilince kendimi kötü hissettim açıkçası. Bir de çok az hediyeleşiyoruz, ben başka birinin kullandığı ürünleri kullanmaktan haz etmem, neden böyle bir şeye gerek duymuş olabilir diye düşünüp duruyorum. Ona da sormak istemiyorum açıkçası. Saati kullanmak da istemiyorum. bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum? Siz olsanız naparsınız ya da ne düşünürsünüz?
2. el olduğunu nasıl anladınız ben anlamadım da.

Cok sacma olmus. Butcesi atiyorum 100 tl ise o para edicek bi elbise vs alsaydi keske. Sirf pahali gozuksun diye saat alip ikinci el olmasi cok kotu bisey. 2. Else kordonundan bariz belli olur sen nasil anladn?

Saati hediye ederken takındığı tavır benim için çok önemli.
Yani saati verirken değerini yüksekmiş gibi allandırıp pullandırdıysa evet çok problem.
Daha ne kurnazlıklar yapar bu derim.
Hiç bişey demeden gayet mütevazi hediyesini vermişse asla takılmam.

Cok sacma olmus. Butcesi atiyorum 100 tl ise o para edicek bi elbise vs alsaydi keske. Sirf pahali gozuksun diye saat alip ikinci el olmasi cok kotu bisey. 2. Else kordonundan bariz belli olur sen nasil anladn?
2. El olup 1-2 gün sonra satan bile var.
Bakınca anlaşılmaz olmayabiliyor.

Saat deyince vakti zamanında birine hediye olarak almıştım. Bi de ne göreyim babasının kolunda. Zevkime uygun değil deseydin değiştirirdik, sana hediye olarak aldım ben onu baban taksın diye değil demiştim. Babam çok beğendi bende kıramadım dedi, bende çok kabasın bidaha sana bi şey almam demiştim. Ne. Cinsler var yahu..

Kandırılmış durumuna düşmeye bozulurdum ben arkadaşım ama utanır belli edemezdim muhtemelen..

iyi geceler herkese arkadaşlar. Bu gece yine aklıma takıldı fikir almadan duramadım. Benim uzun süreli bir ilişkim var.Sevgilim çalışıyor,iyi kazanıyor. ben iş arama sürecindeyim. Yakın zamanda Doğum günüm vardı.Maddi durum olarak onun durumu iyi, benim de iyi.
Geçen gün Doğum günümde bana saat almış. Buluştuğumuzda verdi.bilindik bir saat markası. Ama hediyeyi aldığımda hiç içime sinmedi, beğendiğim bir model değildi. Kendisi zevkimi bilir. saat çok nadir kullanırım ve kordonu çelik, metal olanlardan hoşlanırım. Deri kordonlu saat takmam, kare saat takmam, analog saat kullanırım vs.

Konuya dönecek olursam, hediyeyi aldığımda beğenmedim. Kendi kendime “ acaba söylesem de başka bir modelle mi değiştirsek” diye internet sitesine girip baktım başka bir model beğendim. Fiyat aralığına bakmak için aldığı saati aradım taradım yok. Saatin etiketi, koruma bandı, bir tanıtım kağıdı paketi vs. yoktu.ondan aldığımda Teşekkür ettim, zahmet etmişsin dedim. Ama çok içime sinmediğini o da fark etmiş olmalı çünkü hisleri alnında yazan inananlardanımUzun uğraşlar sonucu bu ürünlerin garanti kapsamındaki iade ürünleri olduğunu ve çoğunun defolu olduğunu, bu yüzden alındığında hiçbir şekilde değişim ve iade kabul etmediklerini, örneğin piyasada 1400 TL ise mağazada 140-200 tl arasına elden çıkarıldığını öğrendim.

Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ilk. 10 tllik bir hediye alsam da bundan mutlu olurdum, ancak 10 tllik bir hediye bana 100 tl imiş gibi allanıp pullanıp verilince kendimi kötü hissettim açıkçası. Bir de çok az hediyeleşiyoruz, ben başka birinin kullandığı ürünleri kullanmaktan haz etmem, neden böyle bir şeye gerek duymuş olabilir diye düşünüp duruyorum. Ona da sormak istemiyorum açıkçası. Saati kullanmak da istemiyorum. bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum? Siz olsanız naparsınız ya da ne düşünürsünüz?
cidden bu dert mi ikinci el 3. cu el bekji anlamamistr bilememistr ha oyle olsa bile ne olack sanki takmazsin ama hatria olarak saklayabilirsin lutfen bnlar dert degil allah dert vermesin. insan hediye alirken sag ol dudunmen bile yetrli derdi susn oyle bide yok

Biri 2.el hediye almis bir digeri hediyenin pesine dusup arastirmaya koyulmus ikinizin tavri da hos gelmedi bana kusura bakmayin.
Tam da bu yorumu yapacaktım , sevgili kişisinin 2.el alması ve bunu belli etmemesi ne kadar nahoş ve hesapçı bir durum ise konu sahibininde bu kadar peşine düşüp fiyat araştırması yapması o kadar nahoş ve hesapçı bir durum.

Sifir olsa icinde garanti kart vs ...oluyo .
Biraz koluma buyük geldi vs vs degistirelim bunu deyin .
Foyası çikar .
Yada ex sevgiliden geri geldiyse yada geri istediyse o daha vahim :olamaz:Siz geri verin .
Seni kandirmislar bu saat ikinci el derdim ben pat diye .:rapci:

Back