• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci el hediye faciası :(

Şekli şemali tipi kordonu istediğiniz gibi olsaydi bu tarz arayışlara girmeyip beğenecektiniz gibime geldi benim...
Saatin kullanılmış olduğu belli değil çizik yok eskimiş görüntüsü yok sanki biraz hoşunuza gitmeyisinizden bu tavır...
Ben takıntı etmezdim sonuçta marka, hiçbiryerinde sorun yoksa ederinden düşük fiyata almayi herkes sever, bir art niyet yok
Belkide indirime girmişti aldı nerden biliyorsunuz indirilmiş ürünlerde bazen geri iade yapılmıyor...
Indirim denildiğinde ilk koşan biz kadınların bu tarz takıntıları bana hoş gelmiyor açıkçası...:KK69:

İkinci el eşya da kullanılabilir bir şey tabi ancak özel günde verilmesi yanlış olmuş. Onu herhangi bir günde size de sorarak alması daha uygun olurmuş. Ancak bu konuda erkek arkadaşınızın kalbini kırmayın. Sadece üzüldüğünüz konuları belirtin. Güzellikle anlatın. Erkekler daha basit düşünüyorlar çünkü bu tarz şeyleri. Siz ona alsanız takılmazdı mesela. Siz düşüncelerinizi belirtin. Buna rağmen bu tarz hareketleri devam ediyorsa ilişkinizi tekrar değerlendirin.

sandığınız gibi olmayabilir yani fiyatının onda birine iteklenmiş ikici el ürün olmayabilir.Bazı internet sitelerinde bire bir taklitler oluyor belki öyledir.Fiyatı uygun gelmiştir almıştır.

Birde saat çok kritik bir hediye bana göre ayrıntılara önem veren kişiler her saati beğenmez.içine sinmez.keşke saat almasaymış.

2017 yılındal eşime doğum gününde orta fiyat segementinde bir markanın 1100 tl lik saatini aldım.bana göre aşık olunacak bir saati ama eşim 2 yada 3 kez takmıştır.yani içine sinmeyen birşeyi kullanmıyor kimse.mesele parası değil bana göre .birdaha saat almam tecrübe oldu bana.

adam marka kullanıyor vs demişsiniz de yeterince anlar mı

yani bana mağazada bunlar var şu fiyata derlerse ve bunlar defolu geri getirildi vs demezlerse bilemem ki

genelde seri sonu tek kaldı ondan ucuz vs derler

ee bu durumda da gerçek fiyatının 1500 olduğunu bilmeyince 150 Tl lik olan da alınabilir gerçek fiyatı 300-500 dür diye

adam bunu bilerek yaptı ise çirkin ama belki de kendi marka kıyafetleri de öyledir ona göre olağandır

iyi geceler herkese arkadaşlar. Bu gece yine aklıma takıldı fikir almadan duramadım. Benim uzun süreli bir ilişkim var.Sevgilim çalışıyor,iyi kazanıyor. ben iş arama sürecindeyim. Yakın zamanda Doğum günüm vardı.Maddi durum olarak onun durumu iyi, benim de iyi.
Geçen gün Doğum günümde bana saat almış. Buluştuğumuzda verdi.bilindik bir saat markası. Ama hediyeyi aldığımda hiç içime sinmedi, beğendiğim bir model değildi. Kendisi zevkimi bilir. saat çok nadir kullanırım ve kordonu çelik, metal olanlardan hoşlanırım. Deri kordonlu saat takmam, kare saat takmam, analog saat kullanırım vs.

Konuya dönecek olursam, hediyeyi aldığımda beğenmedim. Kendi kendime “ acaba söylesem de başka bir modelle mi değiştirsek” diye internet sitesine girip baktım başka bir model beğendim. Fiyat aralığına bakmak için aldığı saati aradım taradım yok. Saatin etiketi, koruma bandı, bir tanıtım kağıdı paketi vs. yoktu.ondan aldığımda Teşekkür ettim, zahmet etmişsin dedim. Ama çok içime sinmediğini o da fark etmiş olmalı çünkü hisleri alnında yazan inananlardanımUzun uğraşlar sonucu bu ürünlerin garanti kapsamındaki iade ürünleri olduğunu ve çoğunun defolu olduğunu, bu yüzden alındığında hiçbir şekilde değişim ve iade kabul etmediklerini, örneğin piyasada 1400 TL ise mağazada 140-200 tl arasına elden çıkarıldığını öğrendim.

Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ilk. 10 tllik bir hediye alsam da bundan mutlu olurdum, ancak 10 tllik bir hediye bana 100 tl imiş gibi allanıp pullanıp verilince kendimi kötü hissettim açıkçası. Bir de çok az hediyeleşiyoruz, ben başka birinin kullandığı ürünleri kullanmaktan haz etmem, neden böyle bir şeye gerek duymuş olabilir diye düşünüp duruyorum. Ona da sormak istemiyorum açıkçası. Saati kullanmak da istemiyorum. bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum? Siz olsanız naparsınız ya da ne düşünürsünüz?
Belki sizin kadar arastırma ısıtır. Satıs temsilcisi indirimli ürün gerçek fiyatı su ama sımdı su kadar diyince adama cazip gelmiştir

Begenmezseniz takmazsiniz. Ikinci el yad ne oldugu onemli degil bu kadar da arastirmayin mutlu olmaya bakin.

Buna benzer bir durum ben de yaşamıştım.konum var hatta.bazilari bana hak vermiş ,bazıları tuhaf tuhaf yorumlar yapmıştı.bir ilişkiye bütünüyle bakmak lazım.benim ilişkimin ilk zamanlariydi.ozen cok onemliydi benim icin.onun daha önceden muhtemelen başka bir kadına aldığı hediyeyi bana vermesi zoruma gitmiş ve özensiz davranışına bozulmuş bunu da söylemiştim ona.uste cıktı.evet o zamandan belliydi..ve akabinde diğer hareketleri de onun nasil biri olduğunu bana gösterdi.siz de gözlemleyin.genel duruma gore ilişkinizi degerlendirirsiniz..

Mağaza bu ürünler indirimde bakın isterseniz dedi ve aldıysa tamam, çok sıkıntı değil. Ama detayı biliyorsa ve bu olur işte nolacak deyip aldıysa sıkıntı. İlla saat almasaydı o zaman. Onu alacağı paraya gümüş bir kolye alsa bile olurdu. Buradaki köy kurnazlığı hoş değil. Hem sinsilik hem içten pazarlık oluyor o zaman. Bir arkadaş genel olarak ilişki durumuna bakın demiş,katılıyorum. Sevgiliyken küçük hesapta olan evlenince ne hediyesi kızım otur işte der koltukta göbeğini kaşıyarak yatar, benden demesi.

N nazimgibii şimdi şöyle ben de marka vs alırım ama hep ucuza getiririm, indirimde alırım, kendime de aileme de. Anneme geçen bir bileklik aldım mesela normal fiyatıyla aldığım fiyat arasında uçurum var, internette buldum beyaz altın kaplama harika bir şey. Neyse. Fiyatını söylemedim tabi ki:) Kendime de aldım anneme de :) Ama sevgilime bunu yapmazdım.. Eşime yaparım sorun yok kaç yıldır tanıyoruz birbirimizi.

İyi gözlemlemek lazım ya sıkıntı bu işler.

Kızlar siz de üstüne gitmişsiniz bugünlerde saatlere çok bakıyorum. Yabancı forumlarda da.

saat var saat var yani... Bi araba parasından pahalı saatler var. Bunlar zaten mücevher yerine geçiyor. 2. elini de olsa öyle herkesin alamayacağı türde saatler. Markaları saymayayım şimdi.

Bi Orient, Piguet, Seiko, Ulysse Nardin, Patek Phillippe falan almışsa bence hiç de öyle azımsanacak bi şey değil. 2. el fiyatı da çok. Yani 200-250 değildir.

Siz saatin değerini bi saatçiye götürüp de mi baktırdınız fiyatını söylüyorsunuz? Yok eğer fossil, casio, swatch gibi ya da pek de şey değilse ayıp etmiş onun 2. elini almakla....(Maddi durumu iyiyse)

Bence ayip etmis. Sirf almis olmak icin alinmis bir hediye gibi 2. El bisey kullanmak benimde hosuma gitmez . Heleki hediye olarak gelirse ekstra hosuma gitmez. A101e cift saati gelmis 50 tl ondan alsaymis bari :KK53:

Kim daha uygun olan bir ürünü tercih etmez ki ama hediye alınıyorsa bence daha uygun fiyata sıfır bir ürün alabilirdi

Back