- 27 Temmuz 2018
- 40
- 128
- 8
- 28
- Konu Sahibi nazimgibii
-
Karışıklık olmadığına Eminim. Çok fazla hediyeleşmeyiz. Kendisine marka ürünler alırNormalde de yapar mı böyle seyler ? Bir karısıklık olmasın?
İkinci el olduğunu bilmeden 1400 tl lik saati beğenmemişsiniz 10 tllik hediyeyi beğenecektiniz öylemi
Ay gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Bir buket çiçekle kutlasaydı keşke.
Bu kadar ince hesap yapan bı adamla ömür geçmez ilişkinizi iyi değerlendirin.
Aynısını düşündüm. Bilemiyorum. Canım çok sıkıldı.Ya dalga gecer gibi olmus. Bence ikinci el urun kullanmakta degil problem. Tamamen durumu pazarlayis seklinde. Hic hos degil.
Kendisine marka ürünler ve sıfır ürünler alıyorsa bence size ayıp olmus. Kendi adıma sevdiklerime kendimden daha iyi hediyeler alırım ihtiyac dahilinde . Nasıl söylenir ki bu da ayrı dert. Genel hali tavrı nasıl? Memnunsanız cok dillendirmeye gerek yok. Böyle uygun görmüş demek ki . Değişim fişi vardır illa ki,değiştirmek istediğinizi söylersiniz .Karışıklık olmadığına Eminim. Çok fazla hediyeleşmeyiz. Kendisine marka ürünler alır
Köylü kurnazı.Aynısını düşündüm. Bilemiyorum. Canım çok sıkıldı.
Ahh bir bulsam cartieeeeeee istiyorumpahalı bir saatse pekala 2. el alabilir rolex cartier 2. elleri de binlerce lira mesela.saat o ı 1000 tl civarıysa gene 2. el alabilir.ben de aldım bu tür saat
Düşünmeniz için yaşanan olay ortada.her zaman böyle de değildi, ne düşünmeliyim bilemiyorum
param olsa da saate o parayı vermem ben takıcıyım.ama gerçekten güzel saatler Allahları varAhh bir bulsam cartieeeeeee istiyorum
Fiyat sorun değil konuda
Önemli olan,on lira bile olsa bir şey hediyeleşmektir
Marka diyorsanız ceyceyin dediği gibi bir markasaysa kabul görür
Ama seri no falan aratınca çıkmadıysa yoksa zaten sahtedir
Onun da önemi Yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?