• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci el hediye faciası :(

nazimgibii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
40
128
8
28
iyi geceler herkese arkadaşlar. Bu gece yine aklıma takıldı fikir almadan duramadım. Benim uzun süreli bir ilişkim var.Sevgilim çalışıyor,iyi kazanıyor. ben iş arama sürecindeyim. Yakın zamanda Doğum günüm vardı.Maddi durum olarak onun durumu iyi, benim de iyi.
Geçen gün Doğum günümde bana saat almış. Buluştuğumuzda verdi.bilindik bir saat markası. Ama hediyeyi aldığımda hiç içime sinmedi, beğendiğim bir model değildi. Kendisi zevkimi bilir. saat çok nadir kullanırım ve kordonu çelik, metal olanlardan hoşlanırım. Deri kordonlu saat takmam, kare saat takmam, analog saat kullanırım vs.

Konuya dönecek olursam, hediyeyi aldığımda beğenmedim. Kendi kendime “ acaba söylesem de başka bir modelle mi değiştirsek” diye internet sitesine girip baktım başka bir model beğendim. Fiyat aralığına bakmak için aldığı saati aradım taradım yok. Saatin etiketi, koruma bandı, bir tanıtım kağıdı paketi vs. yoktu.ondan aldığımda Teşekkür ettim, zahmet etmişsin dedim. Ama çok içime sinmediğini o da fark etmiş olmalı çünkü hisleri alnında yazan inananlardanımUzun uğraşlar sonucu bu ürünlerin garanti kapsamındaki iade ürünleri olduğunu ve çoğunun defolu olduğunu, bu yüzden alındığında hiçbir şekilde değişim ve iade kabul etmediklerini, örneğin piyasada 1400 TL ise mağazada 140-200 tl arasına elden çıkarıldığını öğrendim.

Ne düşünmem gerektiğini bilemedim ilk. 10 tllik bir hediye alsam da bundan mutlu olurdum, ancak 10 tllik bir hediye bana 100 tl imiş gibi allanıp pullanıp verilince kendimi kötü hissettim açıkçası. Bir de çok az hediyeleşiyoruz, ben başka birinin kullandığı ürünleri kullanmaktan haz etmem, neden böyle bir şeye gerek duymuş olabilir diye düşünüp duruyorum. Ona da sormak istemiyorum açıkçası. Saati kullanmak da istemiyorum. bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum? Siz olsanız naparsınız ya da ne düşünürsünüz?

Karışıklık olmadığına Eminim. Çok fazla hediyeleşmeyiz. Kendisine marka ürünler alır
Kendisine marka ürünler ve sıfır ürünler alıyorsa bence size ayıp olmus. Kendi adıma sevdiklerime kendimden daha iyi hediyeler alırım ihtiyac dahilinde . Nasıl söylenir ki bu da ayrı dert. Genel hali tavrı nasıl? Memnunsanız cok dillendirmeye gerek yok. Böyle uygun görmüş demek ki . Değişim fişi vardır illa ki,değiştirmek istediğinizi söylersiniz .

pahalı bir saatse pekala 2. el alabilir rolex cartier 2. elleri de binlerce lira mesela.saat o ı 1000 tl civarıysa gene 2. el alabilir.ben de aldım bu tür saat
Ahh bir bulsam cartieeeeeee istiyorum
:oops:
Fiyat sorun değil konuda
Önemli olan,on lira bile olsa bir şey hediyeleşmektir
Marka diyorsanız ceyceyin dediği gibi bir markasaysa kabul görür
Ama seri no falan aratınca çıkmadıysa yoksa zaten sahtedir
Onun da önemi Yok aslında

Bence nahoş bir durum bu.

Şeffaf olmali bir ilişki.

Söyleyin derdinizi bence. Bu saati değişim yapmak istiyorum değil.. Utanması önemli değil. Belki utanır da küçük hesapları bir kenara bırakır.

Ahh bir bulsam cartieeeeeee istiyorum
:oops:
Fiyat sorun değil konuda
Önemli olan,on lira bile olsa bir şey hediyeleşmektir
Marka diyorsanız ceyceyin dediği gibi bir markasaysa kabul görür
Ama seri no falan aratınca çıkmadıysa yoksa zaten sahtedir
Onun da önemi Yok aslında
param olsa da saate o parayı vermem ben takıcıyım.ama gerçekten güzel saatler Allahları var

Back