Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İkinci el bebek arabası

atlantis01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
15
0
86
Adana
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Oğluma bir bebek arabası aldım ama ailem başka bir şehirde yaşıyor.Sürekli bebek arabasını otobüslerde taşımak istemiyorum.Bir tane de annemlerin yanına bırakmak için ikinci bir araba almaya karar verdim.Yeni almak istemiyorum.Aranızda satmak isteyen var mı?Aradığım özellikler tamamen yatabilmesi ve çift yönlü olması.

pierre cardin enigma satıyorum ilgilenirsen 6 ay kullanıldı tertemiz resimlerini atabilirim ayrıca özelden görüşebiliriz

50 msjı doldurmadığım için özel mesaj yazamıyorum.Resimlerini gönderebilirseniz ve fiyatını da söylerseniz çok sevinirim

180 tlden aşağı vermeyi düşünmüyorum çünkü tertemiz 6 ay kullanıldı kargo alıcıya ait ist. içi elden teslim edilir

180 tlden aşağı vermeyi düşünmüyorum çünkü tertemiz 6 ay kullanıldı kargo alıcıya ait ist. içi elden teslim edilir

slmlar,
ürünün özelliklerini incelemek istiyorum. ürünün kodu nedir acaba?yerimseniben

merhaba eğer arkadas ılgılenmedıyse ben ilgileniyorum özelden msj atamıyorum

tabi bu arada 170 e bırakıyorum 150 diyen çok oldu netede koydum ama bırakmıyorum

Eger hala satılmadıysa ben almayı düşünüyorum sizinle iletişime geçelim. Telefonumdan çaldırırsanız ben sizi ararım. İstanbul bağcılarda oturuyorum. tel

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…