• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikinci el avent süt taşıma çantası arıorum

koca turkıyede bır cantayı bulamadım galıba gıdıp son care yenısını almak olucak....kapıda odemelı olarak alıcaktım...satan arkadaslarda fıyatları pek uygun demedıler ....kapıda odemelı kargo ucretı derken daha pahalıya denk gelıyor herkese tesekkurler...msn adresıme ılgılenenler en kısa surede maıl atsınlar ..bır haftaya kadar bulmam yada gıdıp yenısını almam gerekıyorrr..offff:19:

arkadaşım ben geçen hafta bir arkadaştan aldım avent termal çanta bende okiedogun çantası var ve onunda termal çantası var ben aventin çantasını pompa ve aksesuarları ile via kap sığarsa tek çanta taşıyım iş yerine diye aldım ama pompayı alacak kadar geniş değilmiş 4 adet via kap alıyor içine ve güzel muhafaza ediyor ben okiedogun kini kullanmaya devam ederim istersen sana aldığım fiyata satayım

gul hanım sızden mesaj beklıyorum mesaj atamıorum msn adresımı yazdım tesekurler

gul hanım sızden mesaj beklıyorum mesaj atamıorum msn adresımı yazdım tesekurler

ben msn kullanmıyorun normal buraya resim ekleyeyim birazdan b ebeğimi uyutunca ben geçen hafta aldım nedcen sattığımı yukarda açıkladım onun için bu fiyatın altına düşemem ben kargo dahil 30 a aldım arkadaş ayarladı kargoyu 5 tl ye göndermiş sıfırı 70 tl bu çanta çok temiz tavsiye ederim sıfır gibi tereddütleriniz varsa daha önce benden alışveriş yapan arkadaşlara sorabilirsiniz

ben msn kullanmıyorun normal buraya resim ekleyeyim birazdan b ebeğimi uyutunca ben geçen hafta aldım nedcen sattığımı yukarda açıkladım onun için bu fiyatın altına düşemem ben kargo dahil 30 a aldım arkadaş ayarladı kargoyu 5 tl ye göndermiş sıfırı 70 tl bu çanta çok temiz tavsiye ederim sıfır gibi tereddütleriniz varsa daha önce benden alışveriş yapan arkadaşlara sorabilirsiniz

tmm kapıda odemeyle satın alıcam sızın ıcın bır problem olurmu acaba renk nedır bırde...

$004.jpg$001.jpg$002.jpg$003.jpg
çanta bu renk siyah çok temiz

ancak kapıda ödeme yapabilmek için benim ptt de hesabım olması gerekli birde kapıda ödemede 3 tl kesiliyor bu durumda ben geçen hafta 30 tl ödediğim çantayı hiç kullanmadan 22 tl ye satmış oluyorum zararlı çıkıyorum yani daha önce birkaç arkadaşa ürün sattım Aramızda çok şükür sorun yaşanmadı Allah haram lokma yedirmesin onlar bana eft veya havale yaptı ben kargoyu gönderip takip no verdim eğer isterseniz yine böyle olur bunu satıp bende diğer arkadaşın sattığı pompa için olanı alıcam çünkü

ancak kapıda ödeme yapabilmek için benim ptt de hesabım olması gerekli birde kapıda ödemede 3 tl kesiliyor bu durumda ben geçen hafta 30 tl ödediğim çantayı hiç kullanmadan 22 tl ye satmış oluyorum zararlı çıkıyorum yani daha önce birkaç arkadaşa ürün sattım Aramızda çok şükür sorun yaşanmadı Allah haram lokma yedirmesin onlar bana eft veya havale yaptı ben kargoyu gönderip takip no verdim eğer isterseniz yine böyle olur bunu satıp bende diğer arkadaşın sattığı pompa için olanı alıcam çünkü

sızde haklısınız tabıkı bırsey soyleyemem ben ınternetten hıc alısverıs yapmadım daha once eft nedır bılmem..cahıllıgme verın kredı kartı kullanmıyorum..ben ancak bu sekılde satın alabılırdım..cunku dısarı cıkamıyorum kızımı bırakabılecegım kımsem yok burda...aılem ıstanbulda..ne yapabılırız pekı??

sızde haklısınız tabıkı bırsey soyleyemem ben ınternetten hıc alısverıs yapmadım daha once eft nedır bılmem..cahıllıgme verın kredı kartı kullanmıyorum..ben ancak bu sekılde satın alabılırdım..cunku dısarı cıkamıyorum kızımı bırakabılecegım kımsem yok burda...aılem ıstanbulda..ne yapabılırız pekı??
estağfurullah olur mu hiç cahillik ne demek acaba başka nasıl bir yol izleyebiliriz

estağfurullah olur mu hiç cahillik ne demek acaba başka nasıl bir yol izleyebiliriz
bende bılmıorumkı gercekten anlamıorum ben kapıda odemeyı bır arkadasım soledı bana o anlattı yanı ben netten alısverıs yapmıorum param varsa alırım yoksa almam

...hıc anlamıorum yanı

ama ben olsada olmasada sızden hakkınızı helal etmenızı rıca edıyorum o kdara ısın ıcınde bır cocukla hayat zor..bana yazdınız bana sebepten resım yukledınız sızıde bosuna mesgul ettım cok afedersınız :S

çünki daha önce bir akradaş anlatmıştı burda ben ürün için 25 tl istiyorsam kapıda kargoda 5-6 ne tuttuysa üstüne birde kapıda ödeme komisyonu 3 tl ekleniyormuş siz ödeyince 33-34 tl ye geliyor ben ödersem ürün fiyatı çok düşüyor her ikimiz içinde zarar birde ben diğer arkadaştan çantayı almak istediğim için kargonun sizin elinize ulaşması ve paranın benim hesabıma geçmesi için beklemem gerek birde ptt de hesap açtırmam gerekmiş

KIZLar konuya karışmış gibi olmayım ama sadece fikir vermek istedim bankamatikten hesap numarası ile para yatırabilirsiniz kartsız işlem oluyo sadece hesap numarası ve tc kimlik numarası lazım herhangi bi masraf falanda yok

KIZLar konuya karışmış gibi olmayım ama sadece fikir vermek istedim bankamatikten hesap numarası ile para yatırabilirsiniz kartsız işlem oluyo sadece hesap numarası ve tc kimlik numarası lazım herhangi bi masraf falanda yok

estağfurullah çözüm bulmaya çalışıyorsunuz sağolun

internet bankacılığı kullanıyorsanız internetten havale yapabilir siniz ya da güvendiğiniz bir yakınınız sizin için yapmaz mı bunu

Back