- Konu Sahibi merkur_kedisi
konu guncel ark. bilginiizee......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım ben geçen hafta bir arkadaştan aldım avent termal çanta bende okiedogun çantası var ve onunda termal çantası var ben aventin çantasını pompa ve aksesuarları ile via kap sığarsa tek çanta taşıyım iş yerine diye aldım ama pompayı alacak kadar geniş değilmiş 4 adet via kap alıyor içine ve güzel muhafaza ediyor ben okiedogun kini kullanmaya devam ederim istersen sana aldığım fiyata satayım
gul hanım sızden mesaj beklıyorum mesaj atamıorum msn adresımı yazdım tesekurler
ben msn kullanmıyorun normal buraya resim ekleyeyim birazdan b ebeğimi uyutunca ben geçen hafta aldım nedcen sattığımı yukarda açıkladım onun için bu fiyatın altına düşemem ben kargo dahil 30 a aldım arkadaş ayarladı kargoyu 5 tl ye göndermiş sıfırı 70 tl bu çanta çok temiz tavsiye ederim sıfır gibi tereddütleriniz varsa daha önce benden alışveriş yapan arkadaşlara sorabilirsiniz
tamam tesekur ederım ..kapıda odemelı olatrak satın almak ısdıorum mumkunseEki Görüntüle 717090 Eki Görüntüle 717087 Eki Görüntüle 717088 Eki Görüntüle 717089
çanta bu renk siyah çok temiz
ancak kapıda ödeme yapabilmek için benim ptt de hesabım olması gerekli birde kapıda ödemede 3 tl kesiliyor bu durumda ben geçen hafta 30 tl ödediğim çantayı hiç kullanmadan 22 tl ye satmış oluyorum zararlı çıkıyorum yani daha önce birkaç arkadaşa ürün sattım Aramızda çok şükür sorun yaşanmadı Allah haram lokma yedirmesin onlar bana eft veya havale yaptı ben kargoyu gönderip takip no verdim eğer isterseniz yine böyle olur bunu satıp bende diğer arkadaşın sattığı pompa için olanı alıcam çünkü
estağfurullah olur mu hiç cahillik ne demek acaba başka nasıl bir yol izleyebilirizsızde haklısınız tabıkı bırsey soyleyemem ben ınternetten hıc alısverıs yapmadım daha once eft nedır bılmem..cahıllıgme verın kredı kartı kullanmıyorum..ben ancak bu sekılde satın alabılırdım..cunku dısarı cıkamıyorum kızımı bırakabılecegım kımsem yok burda...aılem ıstanbulda..ne yapabılırız pekı??
bende bılmıorumkı gercekten anlamıorum ben kapıda odemeyı bır arkadasım soledı bana o anlattı yanı ben netten alısverıs yapmıorum param varsa alırım yoksa almamestağfurullah olur mu hiç cahillik ne demek acaba başka nasıl bir yol izleyebiliriz
bankada hesabım yok kredı kartı kullanmıyorum...hıcbısey yapamıoruz herlade anlsılan mesgul ettım gereksız yere keske baslıga yazsaydım kusura bakmayın lutfennhelal olsun tabi ki bir araştıralım nasıl yapabiliriz
bulabılecegımı sanmıyorum :S cunku dedıgım gıbı anlamıyorum sıze ıyı satıslar:)anladım eğer bir yol bulabilirseniz yazın gönderirim size çantayı
KIZLar konuya karışmış gibi olmayım ama sadece fikir vermek istedim bankamatikten hesap numarası ile para yatırabilirsiniz kartsız işlem oluyo sadece hesap numarası ve tc kimlik numarası lazım herhangi bi masraf falanda yok