• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikinci el avent süt taşıma çantası arıorum

merkur_kedisi

siyah beyaz film gibi biraz.....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
1.262
1.689
333
İzmir
meraba akadaslar ızmırdeyım uygun fıyata ıkıncı el avent sut tasıma cantası arıorum tsk...:16:

meraba akadaslar ızmırdeyım uygun fıyata ıkıncı el avent sut tasıma cantası arıorum tsk...:16:

arkadaşım ben geçen hafta bir arkadaştan aldım avent termal çanta bende okiedogun çantası var ve onunda termal çantası var ben aventin çantasını pompa ve aksesuarları ile via kap sığarsa tek çanta taşıyım iş yerine diye aldım ama pompayı alacak kadar geniş değilmiş 4 adet via kap alıyor içine ve güzel muhafaza ediyor ben okiedogun kini kullanmaya devam ederim istersen sana aldığım fiyata satayım

arkadaşım ben geçen hafta bir arkadaştan aldım avent termal çanta bende okiedogun çantası var ve onunda termal çantası var ben aventin çantasını pompa ve aksesuarları ile via kap sığarsa tek çanta taşıyım iş yerine diye aldım ama pompayı alacak kadar geniş değilmiş 4 adet via kap alıyor içine ve güzel muhafaza ediyor ben okiedogun kini kullanmaya devam ederim istersen sana aldığım fiyata satayım
e kadara satttıgııı orenebılırmıyıım cm acaba:1:

selam,
istediğiniz avent çanta bende mevcut. Kızıma biberon kullanmadığım için çanta hiç kullanılmadı. İçine pompa da sığıyor ben öyle almıştım. Ayrıca 1 adet hiç kullanılmamış 260 ml biberon da hala içinde duruyor, onu da gönderirim. Fiyat 65 tl. :15:

selam,
istediğiniz avent çanta bende mevcut. Kızıma biberon kullanmadığım için çanta hiç kullanılmadı. İçine pompa da sığıyor ben öyle almıştım. Ayrıca 1 adet hiç kullanılmamış 260 ml biberon da hala içinde duruyor, onu da gönderirim. Fiyat 65 tl. :15:

sizdeki sanırım avent çantalı elektronik pompanın çantası onun içine pompa sığıyor zaten o pompanın kendi çantası bendeki avent termal çanta
bende aşağıdaki çantadan var bu resim netten bulunmuş bir resimdir

Eklentiler

• $imgres.jpg
    $imgres.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 319
Son düzenleme:
selam,

sizdeki çanta ve biberonun resmini yüklerseniz bende alabilirim belki

resımdekı cantaysa alabılırım bırde maıl adresıme cantanın orjınal gorselının yollarmısııız ve renk nedır acaba

olan arkadas bana ozelden yazsın ordan konusalım 65 tlye olanı alamam zaten pompa ıcınmıs sanırıım bana o kadar buyuuk gereklı deıl tesekkurler

bendeki çanta şu
ancak biberonun kapağı ve emziği yok, zaten onu hediye olarak göndereceğim.

$DSC05338.jpg$DSC05340.jpg$DSC05341.jpg$DSC05342.jpg

cnm mesaj yazamıorum 100 tane olması gerekıomus msnem nehirozturkizmir@ hotmail.com...son fıyat nedir ekle benı msnene

Ayni cantadan vardi canim benim aradim taradim bulamadim koskoca 3+1 eve sigdiramadim ya ayip bana heralde attim canim.bi ara hep elime gelim duruyordu.Bulsam hemen yollcktim.Cok uzgunumm.Kusura bakma

Ayni cantadan vardi canim benim aradim taradim bulamadim koskoca 3+1 eve sigdiramadim ya ayip bana heralde attim canim.bi ara hep elime gelim duruyordu.Bulsam hemen yollcktim.Cok uzgunumm.Kusura bakma
onemlı deıl cnm dusunmen yeter olsun buluruuz burdan bıyerden .....senede ıkı defa uzun yolculuga cıkmak zorundayım kızım ufak oldugu ıcın mamasını koymam gerekıyor o yuzden narıorum bende tsk.

:9:

Back