ikinci el alışveriş

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.351
798
selam arkadaşlar bu ara nette gezerken modacruz diye bir siteye denk geldim bir çok ürün var ikinci el acaba güvenilir bir yer mi alan var mı ordan bir şeyler şimdiye dek hiç ikinci el alışveriş yapmadım ama denemek istiyorum tavsiye ederseniz

Ben 2 adet marka çanta satın aldım.Çok beğendim açıkçası ve çok da ucuza geldi .Kıyafet almaya cesaret edemem ama çanta için uygun bence.

almadım ama tavsiye etmem karşınızdaki kişide bulaşıcı deri hastalığı olup olmadığını nerden bileceksiniz. yada mantar olup olmadğnı
haklısınız ben sadece takı almayı düşünüyordüm zaten onuda temizletirim kuyumcuya demiştim

Ben 2 adet marka çanta satın aldım.Çok beğendim açıkçası ve çok da ucuza geldi .Kıyafet almaya cesaret edemem ama çanta için uygun bence.
çantalar kusurlumuydu peki ben biraz titizimdir bu konuda yeni gibi olsun isterim

ben biliyorum siteyi arkadaşlarımda bende bi kaç defa ürün aldık, Nasıl bir satıcıdan ürün aldığınız çok önemli , mutlaka önceki satışlarındaki yorumları okuyun. ürün hakkında herşeyi sorun yoksa iade edemessiniz, mesela biz saat aldık bir satıcıdan çok uygundu bi geldi tertemiz ,ertesi gun aynı saatin başka rengini aldık başka satıcıdan, satıcı temiz demesine rağmen ve daha pahalı olmasına rağmen gelen saat çöptü , açıklayıp iade ettik, iade işlemi sadece senin keyfine göre olmuyor, ürün resimdeki gibi değil ise site onay verdiği takdirde iade edebiliyorsun. onun dışında ödeme sistemi gayet güvenilir. yatırdığın para sitenin kasasına gidiyor ve aldığın ürün eline ulaşıp onay verene kadarda satıcıya ulaşmıyor.

Site güvenilir fakat satıcıların ürünlerini bilemiyorum.
Bazı elimdeki malları karşılaştırdım, aldığım fiyattan çok daha yükseğe satmaya çalışan var.
300 euroya aldığım çantayı, 1650 tlye satanı görünce, bavul ticareti yapıyor resmen insanlar demiştim.
Ya da aldıkları gün foto koyup, bir güzel haşat edip de ürünü öyle yollayanlar.
Site bu gibi durumlarda iade olanağı sağlıyor, parayı hesapta tutuyor diye biliyorum.
Satıcıyla iyi bir görüşme sonrası gerekirse görüntülü konuşma ile karar vermekte fayda var.

Modacruz oldukça güvenli bir site ben de alış verişyaptım sadece etiketli ürünlerden almıştım.hatta bu uygulamanın bebekler için olan bebecruz olanı var.sadece etiketli sıfır ürünlerden alınabilir diye düşünüyorum.

evet sıfır fiyatından daha fazla isteyen takıya satıcılar gördüm iyi araştırmak lazım

ben varım:)
çantalar çok uygun olabiliyor..
yalnız çok çakma satan var dikkat etmek lazım..
dolabıma da beklerim

çantalar kusurlumuydu peki ben biraz titizimdir bu konuda yeni gibi olsun isterim

Hayır ikisi de yepyeniydi .Çok beğendim.Belki de ben şanslıyım bilemiyorum ama sadece kullanılmış değil yeni ve etiketli ürünlerde var .Bir de bir arkadaş kimin ne hastalığı var bilemezsiniz yazmış ama mağazalarda da bir çok ürünü biz alana kadar defalarca başkaları denemiş ve dokunmuş oluyor.Bunu bilemezsiniz.

İkinci el tün dünyada çok yaygın ve benim mantığıma da uygun.
Ama tabi mağaza alışverişinde olduğu gibi dikkatli olmak lazım.Satıcının puanına ve önceki satışlarındaki yorumlarına bakabilirsiniz.

en başta insan gerçekten tereddüt ediyor temiz midir, gerçek midir falan diye. geçen sene bir kere alışveriş yaptım michael kors bir çanta aldım bu siteden. çanta fotoğraflardaki gibi geldi ama sahte çıktı. tabi kullanıcının sattığı üründen site sorumlu olmadığı için yapılacak birşey yok dediler. öyle böyle derken çöpe gitti paralar. ben yandım başkaları yanmasın diye söylüyorum sonra sahte mi gerçek mi diye ürünleri kontrol eden ya da garanti veren başka siteler çıktı pyasaya. Dolap ve luxiko.com diye iki yer yüzde yüz garanti sunuyor bu olaylara karşı. luxiko da sadece pahalı markaların ürünleri satılıyor bir de komisyon tüm sitelerde yüzde 20, luxiko da yüzde 15. dolap ta hem pahalı hem de nolmal düzeyde ürünler satılıyor. şimdiye kadar dolapta 30a yakın ürün sattım, luxiko daha ürün satmadım ama üç tane çanta aldım. hiç bir sorun yaşamadım. bu işlere ilginiz varsa dikkatli olmakta fayda var.

ben gardropstan alıyorum. o uygulama da güzel.
benim de üyeliğim var o sitede. ürün yüklerken çok sıkıntı çıkarıyor bir de cansız, hareketsizmiş gibi geliyor diğer sitelere kıyasla. ya da bana öyle geldi, bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…