- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
haklısınız ben sadece takı almayı düşünüyordüm zaten onuda temizletirim kuyumcuya demiştimalmadım ama tavsiye etmem karşınızdaki kişide bulaşıcı deri hastalığı olup olmadığını nerden bileceksiniz. yada mantar olup olmadğnı
çantalar kusurlumuydu peki ben biraz titizimdir bu konuda yeni gibi olsun isterimBen 2 adet marka çanta satın aldım.Çok beğendim açıkçası ve çok da ucuza geldi .Kıyafet almaya cesaret edemem ama çanta için uygun bence.
evet sıfır fiyatından daha fazla isteyen takıya satıcılar gördüm iyi araştırmak lazımSite güvenilir fakat satıcıların ürünlerini bilemiyorum.
Bazı elimdeki malları karşılaştırdım, aldığım fiyattan çok daha yükseğe satmaya çalışan var.
300 euroya aldığım çantayı, 1650 tlye satanı görünce, bavul ticareti yapıyor resmen insanlar demiştim.
Ya da aldıkları gün foto koyup, bir güzel haşat edip de ürünü öyle yollayanlar.
Site bu gibi durumlarda iade olanağı sağlıyor, parayı hesapta tutuyor diye biliyorum.
Satıcıyla iyi bir görüşme sonrası gerekirse görüntülü konuşma ile karar vermekte fayda var.
çantalar kusurlumuydu peki ben biraz titizimdir bu konuda yeni gibi olsun isterim
benim de üyeliğim var o sitede. ürün yüklerken çok sıkıntı çıkarıyor bir de cansız, hareketsizmiş gibi geliyor diğer sitelere kıyasla. ya da bana öyle geldi, bilemedim :)ben gardropstan alıyorum. o uygulama da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?