Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler inş yıl dönümü hediyesi olucak galibaBen çok net bi şekilde görebiliyorum canım. Hayırlı olsun.![]()
İnş olur hayırlısıylaAy hadi inşallah. ❤ Darısı bana hayırlısıyla. Önümüzdeki ay da benim yıl dönümüm. Bende çok istiyorum bu ay olmasını ama hayırlısı neyse o olsun. Nasip bakalım.![]()
Bende şüphelendim ama şimdi silik gibi ya birkaç gün içinde kan veriyim diye düşündüm net olur hemVar canim Ama sanki idrar biraz fazla kacmis gibi pembelik fazla tekrarla istersen
gördüm ben canım adetın gecmedıyse gecmesını bekle testını oyle tekrar etMerhaba kızlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görebilen varmı ben tam anlayamadım
Pazartesi öğreniriz bakalımBu testlerde ciktiysa kanda hayli hayli cikiyor aslinda bende ikinci gebeligimi cok silik bi testle ogrendim testten kaynakli sanirim pembelik fazla testte
Hayirlisiyla hayirli olsun insallahPazartesi öğreniriz bakalım![]()
Adetim düzensiz oyüzden güvenemiyorumgördüm ben canım adetın gecmedıyse gecmesını bekle testını oyle tekrar et
kuzum o zaman bır kac gun daha bekle ve dırek kan testı yaptır ancak boyle kesınlesır ama o ıkıncı cızgı hamılelık olmayınca sılık dahı cıkmıyor kendımden bılıyorum :) Allah gönlüne göre versin canım benımAdetim düzensiz oyüzden güvenemiyorum![]()
Amin cümlemize inşallahkuzum o zaman bır kac gun daha bekle ve dırek kan testı yaptır ancak boyle kesınlesır ama o ıkıncı cızgı hamılelık olmayınca sılık dahı cıkmıyor kendımden bılıyorum :) Allah gönlüne göre versin canım benım
Benimde aynı bu şekilde görünüyor :) tam olarak ne zaman yapmalıyımgördüm ben canım adetın gecmedıyse gecmesını bekle testını oyle tekrar et
adetıne kac gun var canım adetın uzerınden en az 1 gün gecınce testı tekrarla canım bende adetten 4 gün gecınce ucuz gebelık testınde sanıyesınde pozıtıf cıktı ama oncesnde yaptıklarımda ıkıncı cızgı cok sılıktı yanı 10 dk sonra belırgın oluyordu oyle dıyımBenimde aynı bu şekilde görünüyor :) tam olarak ne zaman yapmalıyım![]()
Canım sağol ya ben üstüne görmeden şüphelendiğim için 4. günümde yaptım çook silik çıktı bu foto paylaşan arkadaşla aynı diyebilirim. Bir tane daha testim var onu bir hafta sonra mı yapsam acaba netlik için :)adetıne kac gun var canım adetın uzerınden en az 1 gün gecınce testı tekrarla canım bende adetten 4 gün gecınce ucuz gebelık testınde sanıyesınde pozıtıf cıktı ama oncesnde yaptıklarımda ıkıncı cızgı cok sılıktı yanı 10 dk sonra belırgın oluyordu oyle dıyım
Valla ben sabırsız oldugum ıcın hergun test yapmıstım ama en guzelı sabredıp adet gecıkmesını beklemek ya da erken gebelık testı alıp test yapmak. Ama sende sılıkte olsa cızgı cıkmıs ben gebelık oldugunu dusunuyorum ınsallah yanılmıyorumdur canım :)Canım sağol ya ben üstüne görmeden şüphelendiğim için 4. günümde yaptım çook silik çıktı bu foto paylaşan arkadaşla aynı diyebilirim. Bir tane daha testim var onu bir hafta sonra mı yapsam acaba netlik için :)