Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Az önce Idrar Testi Yaptim önce Ilk çizgi çok Koyu Belirdi Bir Kaç Sn Sonra 2. çizgi Açik Pembe Olarak çikti. Adetime 4 Gün Var Kafam çok Karişik Ne Olur Bişeyler Söyleyin:)
Arkadaşlar Az önce Idrar Testi Yaptim önce Ilk çizgi çok Koyu Belirdi Bir Kaç Sn Sonra 2. çizgi Açik Pembe Olarak çikti. Adetime 4 Gün Var Kafam çok Karişik Ne Olur Bişeyler Söyleyin:)
hamilemisin? hamilemisin? hamilemisin ?çabuk söylea aaaaaaaa adete 3 gün kalada çıkıomuymuşşş........
eee ozaman ben daha fazla beklemiim sabah test yapiim 7 gün geçti çünkü dua edin canlarımmmmm........
a aaaaaaaa adete 3 gün kalada çıkıomuymuşşş........
eee ozaman ben daha fazla beklemiim sabah test yapiim 7 gün geçti çünkü dua edin canlarımmmmm........
arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen bugün bende test yaptım ilk cizgı belırdıkten 5 takıka sonra falan ıkıncı cızgı bellı belırsız bır şekılde cıktı adetıme henuz daha var ama goguslerım cok dolgunlastı dokununca acıyolar bıde su aralar karnımda degısık bı agrı var bacaklarım falan sızlıyo o yuzden yaptım testı yoksa bıraz erken test yapmak icin neolur bılenler yardım edın