- 4 Mart 2022
- 68
- 29
-
- Konu Sahibi mercimek12
Daha çok erken o zaman ben adet günümde yapmıştım ilk testi silik çıkmıştı ama adet gününe bir hafta kala kan ver derim birde idrar testini erken gebelik testiyle yapabilirsin aslında varsa onda çizgiyi daha net görürsün.Henüz adet var en son Mart 22 oldum baslangici çatlama iğnesi de yapdirdim
Benimde böyle çıktı adete 2 gün kala varmıdır hiç çıkmazdı hep negatif cikardiKızlar benimle aynı şeyleri yaşayıp buralarda gezinen olursa ben hamileyim inşallah Allah isteyen herkese versin. Belki bende birilerinin sorularına cevap olurum.
Bekliyecegiz ztn biraz daha geçsin p.tesi kontrol var belli oldu olur herhaldeBenimde böyle çıktı adete 2 gün kala varmıdır hiç çıkmazdı hep negatif cikardi
Benim de erken gebelik böyle çıkmıştı dün bekliyorum hala bugün adet günüm yok bişey siz ne yaptınız merak ettim var mı bebiş?Benimde böyle çıktı adete 2 gün kala varmıdır hiç çıkmazdı hep negatif cikardi
Kan testinde yok çıktı bazen hata veriyor ama gelinimiz de çıkmıştıBenim de erken gebelik böyle çıkmıştı dün bekliyorum hala bugün adet günüm yok bişey siz ne yaptınız merak ettim var mı bebiş?
Umrarim senin vardir ben olmadiysam herkes olsunBenim de erken gebelik böyle çıkmıştı dün bekliyorum hala bugün adet günüm yok bişey siz ne yaptınız merak ettim var mı bebiş?
Kızlar normalde bugün adetimin 3. günü olması gerekirdi fakat hala olmayınca test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı bende gittim kan verdim ama yarın çıkacak sonuç şimdi sizlere soruyorum sizce hamile olabilir miyim?
Kan testi sonucumda hamile olduğumu öğrendimKan testi verdiniz mi sonuç nedir
Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ben de normal adetimden bigün önce test yaptım böyle hayali çizgi çıktı baya umutlanmistim ama 4.gün adetim geldi niye böyle oldu acabaKızlar benimle aynı şeyleri yaşayıp buralarda gezinen olursa ben hamileyim inşallah Allah isteyen herkese versin. Belki bende birilerinin sorularına cevap olurum.
Evet hamilesin bende dün yaptirdim silik çıktı. Kan testinde değer yüksek çıktı hamile olduğumu öğrendim Hayırlısıyla olsun inşallah.Kızlar normalde bugün adetimin 3. günü olması gerekirdi fakat hala olmayınca test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı bende gittim kan verdim ama yarın çıkacak sonuç şimdi sizlere soruyorum sizce hamile olabilir miyim?
Kaç gün sürdü ? Üstüne görme olabilir mi ?Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ben de normal adetimden bigün önce test yaptım böyle hayali çizgi çıktı baya umutlanmistim ama 4.gün adetim geldi niye böyle oldu acaba
Normal adetti 8 gün sürdüKaç gün sürdü ? Üstüne görme olabilir mi ?