ikinci çizgi silik çıktı aciillllllll

canım benim çok saol inşallah öyle olur.Malesef rumuzumla çok tersim ben hemen umudumu yitiririm ama senin sözlerinle bekliycem inşallah

biratanem o tür adet düzenleyici hapları bıraktığın zaman biratkım dengeler bozulabiliyor.ama ikinci çizgi dediğin bayağı silik ama pembe bir çizgi ise gebe olma ihtimalin yüksek.peki başka belirtiler hissediyor musun?sık idrara çıkma,kasık ağrısı göğüs ağrısı ,göğüsten süt gelme,tansiyon düşmesi,bulantı,uykuya eğilim gibi?

canım belim çok ağrıyo. başka bi belirti yok.bayağı silikti pembe renkli. bi an evvel kan testi yaptırmak istiyorum yaaaaaaa.benneyaptımki

Adet günüm 11 gündür geçiyo sanki adet olacak mışım gibi ağrılarım ver mide yanmam bulantı yorgunluk hepsi var ama bu sabah test yaptım negatif çıktı sonra bi baktım son kullanma tarihi geçmiş ondan kaynaklı olabilir mi yoksa psikolojik mi bilgi lütfenn

Ben dünde yaptım bugün de yaptım test :KK43: ikinci silik çıktı ikisinde de ama 1 saat bekledim sonradan çıktı. Adetim de 1 hafta gecikti ben bundan hiç bişey anlamadım ya

X