- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
- Konu Sahibi umudumumutsunumut
canım benim çok saol inşallah öyle olur.Malesef rumuzumla çok tersim ben hemen umudumu yitiririm ama senin sözlerinle bekliycem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar... iki testi üst üste yaptım. ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Sizce hamile miyim?
evetttttt canım.hayırlı uğurlu olssun tebrik ederim 2009 a hamiş giriyosun ne kadar güzel bizim gurubumuzun iftaarlarındansın....
biratanem o tür adet düzenleyici hapları bıraktığın zaman biratkım dengeler bozulabiliyor.ama ikinci çizgi dediğin bayağı silik ama pembe bir çizgi ise gebe olma ihtimalin yüksek.peki başka belirtiler hissediyor musun?sık idrara çıkma,kasık ağrısı göğüs ağrısı ,göğüsten süt gelme,tansiyon düşmesi,bulantı,uykuya eğilim gibi?
canım benim çok saol inşallah öyle olur.Malesef rumuzumla çok tersim ben hemen umudumu yitiririm ama senin sözlerinle bekliycem inşallah
canım belim çok ağrıyo. başka bi belirti yok.bayağı silikti pembe renkli. bi an evvel kan testi yaptırmak istiyorum yaaaaaaa.benneyaptımki
yeşimciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...........listemize ne oldu yaaaaaaaaaaaaaa..............:ecrin_bebek:evetttttt canım.hayırlı uğurlu olssun tebrik ederim 2009 a hamiş giriyosun ne kadar güzel bizim gurubumuzun iftaarlarındansın....