ikinci çizgi silik çıktı aciillllllll

hamileyimmmmmmmmmmmm kızlar hiç bilmezdim bu cümleyi kullanacağımı artık. Allahıma şükürler olsun. bugün kan testi yaptırdım. 483 çıktı. Herşey için teşekkürler. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

canım allah sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmen için yardımcın olsun inşallah.birtanem ben de bugün bir test yaptım da benim de silik çıktı.senin silik derken nekadar silik çıktı yani hafif gölge gibi bişeymiydi?ben de yarın sabah 1 test daha yapıp kan vereceği olmazsa.opt:nazar:

Canım ayırlı olsun.Silik çıkmasıda hamile oldugunu gösterir.Bu vücudunda beta hcg hormonunun oldugunu gösterir.1 hafta sonra yapsan çizgi cok daha net belirecektir.

slm, benimde testte 2.çizgi silik çıkmıştı ve hamile olduğumu kan testiyle öğrendim.bence hemen kan testi yaptır. sevgiler

kızlar ya sabah bir idrar testi daha yapayım dedim kan vermeden önce bu sefer birşey çıkmadı.eşim de bence biraz daha bekle deyince vazgeçtim kan vermekten.çünkü peçeteye de kan geldi biraz.ayın 12 sinden beri böyle sadece ara ara leke bir oluyor bir olmuyor.randevu aldım yarın doktoruma gideceğim.

hayırlısı olsun özçeliksenacımm..
merak ettim sonuç ne oldu....

sonuç negatif birtanem.dün doktora gittim durumum tamamen yumurtalığın bozuk çalışmasından kaynaklanıyomuş.dün yumurta uyarıcı ilk iğnemi oldum 75 ıu ile başladık.5 gün vurup çarşamba yumurtaların durumuna bakacağız.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
a.s.

hayırlısı canım inşallah önümüzdeki aylarda hepimiz hamile kalırızda bizde sewiniriz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sonuç negatif birtanem.dün doktora gittim durumum tamamen yumurtalığın bozuk çalışmasından kaynaklanıyomuş.dün yumurta uyarıcı ilk iğnemi oldum 75 ıu ile başladık.5 gün vurup çarşamba yumurtaların durumuna bakacağız.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
a.s.

merhaba arkadaşlar adetim on gün geçti fakat ikinci çizgi hala silik çıkıyo. köyde öğretmenim merkeze gidip tahlil de yaptıramıyorum sizce hamile miyim

eğer adetin normalde düzenli ise bence büyük ihtimalle hamilesin

canım ben yasmin kullanıyodum.yedi ay kullandım ve 28 günde bir adet oluyodum ağustos ayında hapı bıraktım. eşim askere gitti ve 13 ağustosta adet oldum. eşim izne 1 eylülde geldi yani hapı bıraktığım ilk ay. şimdi adet tarihim 10 eylüldü fakat hala olmadı. inşallah hamileyimdir.bu ay hiç hap falan da kullanmadım.

biratanem o tür adet düzenleyici hapları bıraktığın zaman biratkım dengeler bozulabiliyor.ama ikinci çizgi dediğin bayağı silik ama pembe bir çizgi ise gebe olma ihtimalin yüksek.peki başka belirtiler hissediyor musun?sık idrara çıkma,kasık ağrısı göğüs ağrısı ,göğüsten süt gelme,tansiyon düşmesi,bulantı,uykuya eğilim gibi?

kızlar bende de silik pembe çizgi çıkmıştı adetime dört gün var henüz 2,2 çıktı yani negatif.Sizce adetimi yine de bekleyeyim mi?Yoksa sonuç negatif umudunu kes mi dersiniz?

İdrar testini perşembe gecesi yapmıştım ben

kızlar bende de silik pembe çizgi çıkmıştı adetime dört gün var henüz 2,2 çıktı yani negatif.Sizce adetimi yine de bekleyeyim mi?Yoksa sonuç negatif umudunu kes mi dersiniz?

İdrar testini perşembe gecesi yapmıştım ben
canım sonuç eğer 2 ve yukarısı ise geç döllenme olabiliyor diye duymuştum ben.bence tekrar yap sen.bol şans.

dilerim Allah söyletmiştir güzelim öyle mutsuzumki ağlayarak geldim eve
birtaneeeeeeeeeeeeeeeem.ne olur üzülme ben de 9 aydır deniyorum ama inan üzülsen dahi bir kere bile ağlamadım bunun için.bu site bana bu konuda çok destek oldu öyle umutsuz vakaların gebe olduğunu öğrendim ki burada.hatta bir arkadaşımın gebe kalma ihtimali tüp bebekle bile %1 demişti doktor ama şimdi sanırım 10 haftalık hamile.bunlar bize umut olsun.bak benimde sorunlarım çok bir tüpüm kapalı.yumurtalık tembelliğim var yumurtalarım büyümedi hiç ilaçlarla bile.şimdi dün iğneye başladık bakalım inşallah bu sefer işe yarar.yani çok üzme kendini.burada hepimizin en büyük ilacı moral.ne sıkıntılardan dönenler neler çekenler var burada ama hep şükretmemiz gerekiyor.
allah büyük bakalım daha adetine 4 gün varmış buna rağmen silik pembe çıkıyosa kan sonucun da 2 den yukarıysa inşallaaaaaaaaaaaah belki vardır.

X