merhaba arkadaslar.ben yeni uye oldum buraya ama kimse yok galibaben ovulasyon testi kullandim ve 16. gun gulucuk cikti ogun birlikte olduk diger gun de..sonra gunasiri..bu ay kesin olcak gibi hissediyodum.5 gun onceden gebeligi gosteren test aldim yaptim ikinci cizgi hayal meyalde olsa belliydi.sok oldum esime gittim soyledim sevindik bisuru sonra gidip yine bakiyim teste dedim ve gittim bu kez de yok olmustu boyle bisey olur mu ne demek oluyo bu?bigun sonra baska bi test aldim onda cizgi falan yok hamilesin ya da degilsin yaziyo ve o testi yaptim hamile degilsin yazdi .degilmiyim simdi?
tesekkur ederim.acaba bigun sonra yaptigim testi ogleden sonra yaptim ondan direk negatif cikmis olabilir mi?
kaçıncı gününde yaptırdın adetin geçti mi?slm arkadaşlar bende de ikinci çizgi silik çıktı ve gittim kan testi yaptırdım sonucuda 11.7 çıktı.sizce hamile miyim.bilgi verirseniz çok sevinirim
heyyyyy kan testim 78 çıktı 4 haftalık bebişimmmmmmmmmmmm
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşÇok sevindim.Hayırlı olsunAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
heyyyyy kan testim 78 çıktı 4 haftalık bebişimmmmmmmmmmmm
test bozuk değilse hamilesin canım...tebrikler...arkadaşlar bu forumda sorularımızı cevaplayacak kimse yok mu
kaderine mi bırakıldı bu forum birsürü soru havada kalmış.
sorumun havada kalma riskine rağmen soruyorum:
adet günüm iki gün geçti sağlık ocağına gittim ve test yaptırdım
ikinci çizgi silik çıktı
doktor zayıf pozitif, olma ihtimali var
üç dört gün sonra tekrar gel dedi
yeni evliyim hamile kalmak istemiyorum
olmama ihtimali de var değil mi
yüzdeye vurursak yüzde kaç olur yüzde kaç olmaz:95::95::95:
adet dönemim yaklaştığında sivilce çıkar sivilce çıktı yine
ama üç gün geçti hala olmadım bi fikri olan var mı :44::44::44::44::44:
Kizlar Adet 5 Gün Gecikti Kasikta Ağrilar Var Ve Evde Yapilan Gebelik Testinde Ikinci çizgi çok Silikti Ve Sabahki Ilk Idrarla Değil Akşam Yapildi.böyle Olupta Hamile Olan Varmi Kizlar Yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?