merhaba aranıza yeni katıldım bu ay serephone kullandım iğne kullanmadım bugün yarın adet olmam lazım karnım bacaklarım da ağrıyo bugün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı acaba bebiş olabilirmi her an adet olacakmış gibi de hissediyorumEki Görüntüle 307085 bi sizde bakarmısınız
resim net olmamasına rağmen çizgi net görülüyor canım. hamilesin gibi görünüyor.
merhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti daha önce kan tahlili yaptırdım değer 25.25 çıktı bugünde idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı acaba varmıdır[/QUO
hayırlısı olsun bence hamilesin cnm silik çizgi var olduğunu göserir benim de 4 gün geçmişti ve silik çizgi vardı şimdi 14 haftalık hamileyim.
sen yine de bi dr. git kan testi yaptır hemde muayene ol ben öyle yapmıştım.
merhaba adetim bugün olmalıydı ama gecikti..2 haftadır bütün belirtileri yasıyodum...3 gün önce test yaptım çift çizgi cıktı , çizginin biri koyu biri açık renkteysi....ama yinede adeti beklemem lazınmış..bugünde bas dönmesi ve mide bulantısı var acaba hamilemiyim.??
meraba kızlar bişey sorucam benim adetim 2 hafta kadar gecikti şuan tüm adet belirtilerim var ama bi türlü olamıyorum hamile olacağımı pek sanmıyodum çünkü eşimle korunmuştuk.bugün idrar testi yaptm negatifti ama 1.5 saat sonra baktığımda belli belirsiz silik çizgi vardı ama 1-2 dk sonra kayboldu.sizce bu ne demek?
ikinci çizginin ilk 5-10 dakikada çıkması gerekiyor 1,5 saat sonra çıkan çizgi pozitif değildir sonra kaybolmuş zaten adetinde 2 hafta geçmiş net pozitif çıkması gerekirdi ama kesin sonuç için kan testi yaptırmalısın
bende test yaptım arkadaşlar 2.çizgi silik çıktı adetimde geçti fakat karnımda ağrıyor acaba.......
benimde 2 çizgi silik çıkmıştı.inanamadım farklı markalardan 3 testi arka arkaya yapmıştım=)) hepsinde aynısı oldu.2.çizgi hep silikti.akşam kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim =)
Selam Kızlar,
2 senedir evliyim ve malum olmuyor buay klomen 3x1 kullandım,sol tarafımda 18mm yumurtam büyüdü 22.11.12 de çatlatma iğnemi oldum.
bugün (30.11.12)de hassas gebelik testlerinden yaptım.2 çizgiyi hayal meyal gördüm.hatta yanılıyorumdur diye arkadaşımla baktık.direk değil ama kaseti yukarı aşağı oynatınca (çünkü çizgilerin çıktığı yerde cam var parlıyor)oda gördüğünü söyledi.yalnız çizginin ucu çokhafif pembe ,altı ise belli belirsizdi.tabi test bekledikce bu çizgi kayboldu.
05.12.12de regl olmam lazım.sizce hamilemiyimdir.beklemekden çok usandım.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?