• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci çizgi Silik çikarsa...

merhaba aranıza yeni katıldım bu ay serephone kullandım iğne kullanmadım bugün yarın adet olmam lazım karnım bacaklarım da ağrıyo bugün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı acaba bebiş olabilirmi her an adet olacakmış gibi de hissediyorumEki Görüntüle 307085 bi sizde bakarmısınız

resim net olmamasına rağmen çizgi net görülüyor canım. hamilesin gibi görünüyor.:46:

inş canım ağzından bal damlıyo demek 2. çizgiyi tek gören ben değilim eşime göstermedim kesin olmadığı için acaba dedim çizgiyi psikolojk olarakmı görüyorm

Kandaki değerim 140,93 ken idrar testinde çok silik çıkmıştı ! zor gördüm desem yeridir. markadan markaya değişiyor. bendeki de güya 20ml saptardı ama silikti işte..

merhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti daha önce kan tahlili yaptırdım değer 25.25 çıktı bugünde idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı acaba varmıdır

merhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti daha önce kan tahlili yaptırdım değer 25.25 çıktı bugünde idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı acaba varmıdır[/QUO

hayırlısı olsun bence hamilesin cnm silik çizgi var olduğunu göserir benim de 4 gün geçmişti ve silik çizgi vardı şimdi 14 haftalık hamileyim.
sen yine de bi dr. git kan testi yaptır hemde muayene ol ben öyle yapmıştım.

arkadaşlar testin resmini paylaşan arkadaş var ya,bu sabah yaptığım test sonucu da aynen öyle 2.cizgi belli belirsiz.adetim bugün 9 gün gecikti.ama geç yumurtlama olduğu için bende pek ihtimal vermiyordum.bir de yumurtlama dönemlerini çok fazla değerlendiremedik bu ay.yani olasılık çok düşük ama yorumlarınızı okudukça ümitleniyorum.acaba hamile olabilirmiyim?2.çizgi yok denecek kadar az belirgin.

merhaba adetim bugün olmalıydı ama gecikti..2 haftadır bütün belirtileri yasıyodum...3 gün önce test yaptım çift çizgi cıktı , çizginin biri koyu biri açık renkteysi....ama yinede adeti beklemem lazınmış..bugünde bas dönmesi ve mide bulantısı var acaba hamilemiyim.??

merhaba adetim bugün olmalıydı ama gecikti..2 haftadır bütün belirtileri yasıyodum...3 gün önce test yaptım çift çizgi cıktı , çizginin biri koyu biri açık renkteysi....ama yinede adeti beklemem lazınmış..bugünde bas dönmesi ve mide bulantısı var acaba hamilemiyim.??

ben hayırlı olsun derim :) benimde 2. çizgi silikti sonra test yaptırdık pozitif çıktı :)

meraba kızlar bişey sorucam benim adetim 2 hafta kadar gecikti şuan tüm adet belirtilerim var ama bi türlü olamıyorum hamile olacağımı pek sanmıyodum çünkü eşimle korunmuştuk.bugün idrar testi yaptm negatifti ama 1.5 saat sonra baktığımda belli belirsiz silik çizgi vardı ama 1-2 dk sonra kayboldu.sizce bu ne demek?

meraba kızlar bişey sorucam benim adetim 2 hafta kadar gecikti şuan tüm adet belirtilerim var ama bi türlü olamıyorum hamile olacağımı pek sanmıyodum çünkü eşimle korunmuştuk.bugün idrar testi yaptm negatifti ama 1.5 saat sonra baktığımda belli belirsiz silik çizgi vardı ama 1-2 dk sonra kayboldu.sizce bu ne demek?

ikinci çizginin ilk 5-10 dakikada çıkması gerekiyor 1,5 saat sonra çıkan çizgi pozitif değildir sonra kaybolmuş zaten adetinde 2 hafta geçmiş net pozitif çıkması gerekirdi ama kesin sonuç için kan testi yaptırmalısın

arkadaşlarım canlarım şu an hepiniz uyususunuz muhtemel

ama ben şimdi ortadan çatttt diye çatlayacam
reglim gecikti bu gün 51.günüm

4 kez gebelik testi yaptım
1.negatif
2.başta negatif ama 5-6 saat sonra 2.çizgi çooooooooook hafif
3.akşam yaptım 1 saat sonra attım ama negatifti attığımda

ve bu sabah namazından önce
dayanamadım 1 test daha
namazımı kıldım çok dua ettim
RABBİM hayırlı değğilse bile hayırlı et nolur diye
öyle korkarak gittimki

6-7 dk falan geçmiştir herhal
yine 2.çizgi hafif
hemen eşimin yanına geldim
oda gördü

şimdi test önümde sadece bilgisayarın ışığıyla bile görüyorum çizgiyi

olmama ihtimali varmı
ay ölecem şimdi ne olur bişey söyleyin hadi

benimde 2 çizgi silik çıkmıştı.inanamadım farklı markalardan 3 testi arka arkaya yapmıştım=)) hepsinde aynısı oldu.2.çizgi hep silikti.akşam kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim =)

benimde 2 çizgi silik çıkmıştı.inanamadım farklı markalardan 3 testi arka arkaya yapmıştım=)) hepsinde aynısı oldu.2.çizgi hep silikti.akşam kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim =)

canım senin adet gecikince mi yaptın.* yani kaç gün bekleyip yaptın?

Selam Kızlar,
2 senedir evliyim ve malum olmuyor buay klomen 3x1 kullandım,sol tarafımda 18mm yumurtam büyüdü 22.11.12 de çatlatma iğnemi oldum.
bugün (30.11.12)de hassas gebelik testlerinden yaptım.2 çizgiyi hayal meyal gördüm.hatta yanılıyorumdur diye arkadaşımla baktık.direk değil ama kaseti yukarı aşağı oynatınca (çünkü çizgilerin çıktığı yerde cam var parlıyor)oda gördüğünü söyledi.yalnız çizginin ucu çokhafif pembe ,altı ise belli belirsizdi.tabi test bekledikce bu çizgi kayboldu.
05.12.12de regl olmam lazım.sizce hamilemiyimdir.beklemekden çok usandım.:(((

Selam Kızlar,
2 senedir evliyim ve malum olmuyor buay klomen 3x1 kullandım,sol tarafımda 18mm yumurtam büyüdü 22.11.12 de çatlatma iğnemi oldum.
bugün (30.11.12)de hassas gebelik testlerinden yaptım.2 çizgiyi hayal meyal gördüm.hatta yanılıyorumdur diye arkadaşımla baktık.direk değil ama kaseti yukarı aşağı oynatınca (çünkü çizgilerin çıktığı yerde cam var parlıyor)oda gördüğünü söyledi.yalnız çizginin ucu çokhafif pembe ,altı ise belli belirsizdi.tabi test bekledikce bu çizgi kayboldu.
05.12.12de regl olmam lazım.sizce hamilemiyimdir.beklemekden çok usandım.:(((

canım sonuç belli olmustur heralde artık.durumun nedir?senınle hemen hemen aynı zamanda iğne olmuşuz.benımde solda 18.5 mm. yumurta oldu ve 23.11.2012 de iğne oldum.ben de 8 ya da 9 aralıkta adet olucam.ama inşallah olmam da hamile oldugumu öğrenirim.hakkımızda hayırlısı....

benim de ikinci çizgi silikti.adetim 3 gün geçmişti ama bende pkos var zaten hep gecikir.inanmadığım için testi 3 kez tekrarladım üçünde de ikinci çizgi silikti..sonra kanda çıktı..hamileyim..:)))

Back