- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Cisgi goremedim canimTesti yaptım ve sonra bakmadım resmen unutmuşum. Fotoğrafları yüklüyorum. Kuruma çizgisi gibi gelmedi bana ama tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.
Bu arada adetim 2 günden fazla hiç gecikmezdi. Bugün gecikmenin 9. Günü ve şüpheli ilişkimin üstünden 12 gün falan geçti. Geç döllenmeden şüphe ediyorum eğer varsa da.
Adetim geciktikten sonra 3 ve 4.günde yaptım negatif çıktı ama hala daha adet olmayınca yapayım dedim sonra da ev işlerine daldım bakmayı unuttum.
Fotoğraf kalitesi çok düşüyor maalesef. Doğrudur.Cisgi goremedim canim
Sağlık olsun ben görüyorum da işte size geçiremiyorum demekki kaliteden ötürüMalesef ben de 2. Çizgiyi göremedim.
Olabilir dediğiniz gibi fotoğraftan dolayıdır belki. Geçen de bir arkadaş testin arkasını çıkarıp çekmişti çok netleşmişti. İsterseniz siz de deneyin ya da başka testiniz varsa tekrar yapın.Sağlık olsun ben görüyorum da işte size geçiremiyorum demekki kaliteden ötürü
Bu şekilde mi diyorsunuz? Çekmiştim bende. Su damlattım yine de geçmedi çizgi bir de birisi kuruma çizgisi pembe olmaz demiş bu da pembe. İnsan isteyince işte böyle bahaneler çok oluyor :))))Olabilir dediğiniz gibi fotoğraftan dolayıdır belki. Geçen de bir arkadaş testin arkasını çıkarıp çekmişti çok netleşmişti. İsterseniz siz de deneyin ya da başka testiniz varsa tekrar yapın.
Allah gönlünüze göre versin bu arada :)
Bu şekilde mi diyorsunuz? Çekmiştim bende. Su damlattım yine de geçmedi çizgi bir de birisi kuruma çizgisi pembe olmaz demiş bu da pembe. İnsan isteyince işte böyle bahaneler çok oluyor :))))
Hayır çok damlatmadım 2 damla damlattım sadece.Çok damlatmissin idrarı canim yada test bozuk yanlarına dağılmaması lazim
Allah analı babalı büyütsün canımBen ilişkiden 1 hafta sonra teste görmüştüm herkes kuruma yazmıştı be güzel sağlam bi 5 tl lik testmis
Insallah doğrudur rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin tekrar et emi testi hayırlı haberleirnu bekliyorumAllah analı babalı büyütsün canım
Yarın kan testi vereceğim canım inşallahInsallah doğrudur rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin tekrar et emi testi hayırlı haberleirnu bekliyorum
Sonucum negatifInsallah doğrudur rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin tekrar et emi testi hayırlı haberleirnu bekliyorum
Testi yaptım ve sonra bakmadım resmen unutmuşum. Fotoğrafları yüklüyorum. Kuruma çizgisi gibi gelmedi bana ama tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.
Bu arada adetim 2 günden fazla hiç gecikmezdi. Bugün gecikmenin 9. Günü ve şüpheli ilişkimin üstünden 12 gün falan geçti. Geç döllenmeden şüphe ediyorum eğer varsa da.
Adetim geciktikten sonra 3 ve 4.günde yaptım negatif çıktı ama hala daha adet olmayınca yapayım dedim sonra da ev işlerine daldım bakmayı unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?