İkinci çizgi mi kuruma çizgisi mi?

Canım kan testim de negatif ama hala adet olmadım. Cumartesi doktora gideceğim bakalım
Canim sonucu burayada yaz olur mu bende seninle aynı durumdayım adet gecikmesinin 1. Günu bebetime marka test yaptim silik hayalet cizgiyi esimde gördü bende adet gecikmesinin 2. Günü oncomed test yaptim negatifti bugun 3. Gün test yapmadim tam adet oldum hah geldi siyorum gelen giden yok cok belim ve sirtım ağriyo yarin oglen bidaha test yapıcam bakalım ne cıkıcak

Öğlen yapma bence ilk idrarla yap. Ben cumartesi doktora gideceğim adet gecikmesi için bakalım ne verecek.

Dün aynısını bende yaşadım eşimle 5 dk içinde ikinci çizgiyi gördük silik sonra kayboldu hatta çok heyecanlandik birden ama sonra yok oldu geçen ay rahim filmi cekilmistim sizce olabilir mi

Dün aynısını bende yaşadım eşimle 5 dk içinde ikinci çizgiyi gördük silik sonra kayboldu hatta çok heyecanlandik birden ama sonra yok oldu geçen ay rahim filmi cekilmistim sizce olabilir mi
Rahim filminden sonra hamile kalmak daha kolay cok kisiden duymuştum insallah hamilesindir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…