İkinci çizgi çok silik

cansucancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
258
54
25
Bebe time test yaptım çok silik bir çizgi var ama adetin 2. Günü bugün dün akşam açık bembe suku akıntı gelsi bugğn test yaptım sankş ikinci çizgi silik görüyorum gören var mı

Eklentiler

• IMG_4396.jpeg
    IMG_4396.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 316
Bebe time test yaptım çok silik bir çizgi var ama adetin 2. Günü bugün dün akşam açık bembe suku akıntı gelsi bugğn test yaptım sankş ikinci çizgi silik görüyorum gören var mı
Normal şartlarda silik çizginin manası bebeğin rahminde çok küçük olduğuna işarettir.Sabah aç karna kan verebilirsen yada ilk idrarın ile idrar testi alıp yaparsan kesin belli olur.Ama inşallah hamilesindir.Beni bilgilendirirsin

Normal şartlarda silik çizginin manası bebeğin rahminde çok küçük olduğuna işarettir.Sabah aç karna kan verebilirsen yada ilk idrarın ile idrar testi alıp yaparsan kesin belli olur.Ama inşallah hamilesindir.Beni bilgilendirirsin
Neden aç karnına ? İlk defa duyuyorum yani aç karnına beta verildiğini 😀 bayan başka bir konuda cuma günü için regli oldum yazmış .

Aynı kuzum bak benim değer 18 çıktı

Eklentiler

• E1AB2045-AAA0-4CB8-84B0-D9C8378DDDF2.jpeg
    E1AB2045-AAA0-4CB8-84B0-D9C8378DDDF2.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 234
Benim testime de bakabilir misiniz hemen çıkmadı bir kenara bıraktım sonra baktım böyleydi
Aşkım kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin değilim elindeki gebelik testinin içinden çıkan pompasıyla idrar damlatır gibi 1 damla su damlatabilir misin kuruma çizgisiyse şayet kaybolur

X