- 1 Aralık 2022
- 258
- 54
- 25
- Konu Sahibi cansucancan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimkisine de bakarmısınKuruma cizgisi canim bu ne pembelik ne kirmizilik var maalesef negatif
Canim yarinda yapsana kesin var diyemiyorum ama var gibi ben biraz pembelik gördümCanım benimkisine de bakarmısın
Normal şartlarda silik çizginin manası bebeğin rahminde çok küçük olduğuna işarettir.Sabah aç karna kan verebilirsen yada ilk idrarın ile idrar testi alıp yaparsan kesin belli olur.Ama inşallah hamilesindir.Beni bilgilendirirsinBebe time test yaptım çok silik bir çizgi var ama adetin 2. Günü bugün dün akşam açık bembe suku akıntı gelsi bugğn test yaptım sankş ikinci çizgi silik görüyorum gören var mı
Neden aç karnına ? İlk defa duyuyorum yani aç karnına beta verildiğini bayan başka bir konuda cuma günü için regli oldum yazmış .Normal şartlarda silik çizginin manası bebeğin rahminde çok küçük olduğuna işarettir.Sabah aç karna kan verebilirsen yada ilk idrarın ile idrar testi alıp yaparsan kesin belli olur.Ama inşallah hamilesindir.Beni bilgilendirirsin
Aynı kuzum bak benim değer 18 çıktıBebe time test yaptım çok silik bir çizgi var ama adetin 2. Günü bugün dün akşam açık bembe suku akıntı gelsi bugğn test yaptım sankş ikinci çizgi silik görüyorum gören var mı
Hamiledeğilim malesef adet oldum bittiNormal şartlarda silik çizginin manası bebeğin rahminde çok küçük olduğuna işarettir.Sabah aç karna kan verebilirsen yada ilk idrarın ile idrar testi alıp yaparsan kesin belli olur.Ama inşallah hamilesindir.Beni bilgilendirirsin
Hayırlı olsun inşallah ben adet oldum bugğn bitti ama kan verdim genel değerlerime baktırmak için betada bakıcak yinedeAynı kuzum bak benim değer 18 çıktı
Allahım sana da nasip etsinHayırlı olsun inşallah ben adet oldum bugğn bitti ama kan verdim genel değerlerime baktırmak için betada bakıcak yinede
Hafif bi siliklik var gibi bence hemen kan vermelisinBebe time test yaptım çok silik bir çizgi var ama adetin 2. Günü bugün dün akşam açık bembe suku akıntı gelsi bugğn test yaptım sankş ikinci çizgi silik görüyorum gören var mı
Canım seninki kuruma çizgisi gibi duruyor yedek test varsa yenilemeni öneririmCanım benimkisine de bakarmısın
Merhaba yumurtlamadan yada kaç gün sonra testte çıktı acabaAynı kuzum bak benim değer 18 çıktı
Yumurtlamayı bilmiyorum çünkü Pcos varMerhaba yumurtlamadan yada kaç gün sonra testte çıktı acaba
Benim testime de bakabilir misiniz hemen çıkmadı bir kenara bıraktım sonra baktım böyleydiKuruma cizgisi canim bu ne pembelik ne kirmizilik var maalesef negatif
Aşkım kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin değilim elindeki gebelik testinin içinden çıkan pompasıyla idrar damlatır gibi 1 damla su damlatabilir misin kuruma çizgisiyse şayet kaybolurBenim testime de bakabilir misiniz hemen çıkmadı bir kenara bıraktım sonra baktım böyleydi