- 19 Eylül 2021
- 37
- 15
- 26
- Konu Sahibi Fatmagulsahin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uğraştım yalnız beceremedim resim yüklemeyiFotoğraf yuklerseniz daha kolay degerlendiririz.
Foruma googleden giriş yapın ve yükleyinÇok denedim malesef başaramadım resim yüklemeyi
Foruma googleden giriş yapın ve yükleyin
Çok az bi şey var da neden içini açıyorsunuz testinRegl olmama 3 gün ver comfort erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hayali çıktı. Sizce hamile miyim?
Fotoğraf yuklerseniz daha kolay degerlendiririz.
Camlı kısımdan baktığımda da gördüm emin olamadım beni yanıltıyor olabilir diye açtım doğru görmüşümÇok az bi şey var da neden içini açıyorsunuz testin
Anladım canım benimmm inş hayırlısıyla gebesindir yarın tekrar yaparsın daha koyu çıkar inşallahCamlı kısımdan baktığımda da gördüm emin olamadım beni yanıltıyor olabilir diye açtım doğru görmüşüm
Var gibi duruyor kuruma mı anlaşılmıyor pek yarın kaset testle yenileyin bir de.Regl olmama 3 gün ver comfort erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hayali çıktı. Sizce hamile miyim?
Haklısın mutlaka deniycemVar gibi duruyor kuruma mı anlaşılmıyor pek yarın kaset testle yenileyin bir de.
İnşallah teşekkür ederimAnladım canım benimmm inş hayırlısıyla gebesindir yarın tekrar yaparsın daha koyu çıkar inşallah
Hayrlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahRegl olmama 3 gün ver comfort erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hayali çıktı. Sizce hamile miyim?
DURUM GUNCELLEMESİ HAMİLEYİM!!!
Kizlar biri adetime iki gün kala saatler sonra çıkan silik çizgi digeride adetim 2 gün geçtikten sonra 10 sn bile olmadan net çıkan çizgi yanilma payı varmıdır sizce kan verdim sonuçları yarın alabilirim kesin gebelik varmıdırRegl olmama 3 gün ver comfort erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hayali çıktı. Sizce hamile miyim?
Regl olmama 3 gün ver comfort erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hayali çıktı. Sizce hamile miyim?
Foruma googleden giriş yapın ve yükleyin
Canım gebelik varmıymış. Benimde adetime 6 gün var seninki gibi saatler sonra çıktı. Gecikirse yine yapacağımKizlar biri adetime iki gün kala saatler sonra çıkan silik çizgi digeride adetim 2 gün geçtikten sonra 10 sn bile olmadan net çıkan çizgi yanilma payı varmıdır sizce kan verdim sonuçları yarın alabilirim kesin gebelik varmıdır
Yok cnm o zmn çıkmadı ondan 4 ay sonra hamile kaldım adetim bir gün geçince net çıktı şimdi 5 aylık hamileyimCanım gebelik varmıymış. Benimde adetime 6 gün var seninki gibi saatler sonra çıktı. Gecikirse yine yapacağım