SİZCE IYICE BELİRGİN Mİ ÇİZGİ

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:82.3 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
414
102
23
31
Gunaydın hanımlar testlerım aşağıda mor olan gecıkmenın 7. Günü dıger kaset olan 9 pembe olan 10 ve en son kaset bu sabah artış olmuşmudur koyuluk iyi mı sızce kan verdim geçen hafta başı 148 çıktı doktor tekrar vermeye gerek yok dedı ama ben net çizgi görmek için bi'daha yaptım test

Eklentiler

• 1000000714.webp
    1000000714.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000000715.webp
    1000000715.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000000713.webp
    1000000713.webp
    23 KB · Görüntüleme: 48
buna odaklanmayın. idrar testi ile artış takip edilemez cünkü her idrarın yoğunluğu farklı. gayet belirgin test. gecikmenin 10.günü ise artık en azından keseyi görebilirsiniz

Belli bir değerden sonra kan testiyle takip etmelisiniz. Değerinizin bugün itibariyle 1000 in üzerinde olması gerekiyor. Bunu koyuluktan anlayamazsınız. Hayırlı olsun

Gunaydın hanımlar testlerım aşağıda mor olan gecıkmenın 7. Günü dıger kaset olan 9 pembe olan 10 ve en son kaset bu sabah artış olmuşmudur koyuluk iyi mı sızce kan verdim geçen hafta başı 148 çıktı doktor tekrar vermeye gerek yok dedı ama ben net çizgi görmek için bi'daha yaptım test
Bence koyulaşma gayet güzel 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İkisinde de günlük idrar tesiti yaptım. Testlerim adet geçikmesinden sonra silikleşmeye başladı ki adet günü öncesi yaptıklarımda koyu değil silikti. Tamamen silik olduktan sonra adet oluyordum. Sen galiba geç döllenme yaşamışsın. Adettine 1 hafta kala hamile olmuş olabilirsin. Yinede test yapmaya devam edebilirsin.

Bence koyulaşma gayet güzel 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İkisinde de günlük idrar tesiti yaptım. Testlerim adet geçikmesinden sonra silikleşmeye başladı ki adet günü öncesi yaptıklarımda koyu değil silikti. Tamamen silik olduktan sonra adet oluyordum. Sen galiba geç döllenme yaşamışsın. Adettine 1 hafta kala hamile olmuş olabilirsin. Yinede test yapmaya devam edebilirsin.
Yanı bende geç döllenme dıye düşünüyorum ama doktor normal değer gecikmeye göre diyor her insanda farklı seyredıyor dedi bakalim pazartesi tekrar kan vereceğim

Back
X