slm arkadaşlar ilk bebeğimi plesente[eş] ayrılmasından kaybettim ikinci bebek istiyorum ama yine aynı olur diye korkuyorum kafam çok karışık neolur bana yardım edin yine kaybedersem ölürümsenağlama
cani ne gibi belirttiler verdi bide kaç haftaliktin yazabilirmisinoff offffff kafam çok karışık
canım bende bebeğimi 35.haftamda kal atışlarının durması sonucunda kaybettim sebebide bulunamadı ve bebeği sezeryanla aldılar neden korkuyosun herşey Allah tan bak ilk bebeklerimizde bunu yaşadık ilk hamilelikti bunu herkz yaşayabilir ve yaşıyoda 2.side öle olucak diye bişey yok bence rabbimizden hayırlısı o na sığın o na güven bence herşey o ndan ben inan sezeryanlı olmasam hemen düşünecek kadar cesaretim var çünkü rabbime güveniyorum ama ma lesef 6 aylık korunma sürem var ve hala dolmadı :1no2:
slm arkadaşlar ilk bebeğimi plesente[eş] ayrılmasından kaybettim ikinci bebek istiyorum ama yine aynı olur diye korkuyorum kafam çok karışık neolur bana yardım edin yine kaybedersem ölürümsenağlama
yeşimnur kendimi çok kötü hissediyorum ben de sezeryanla doğum yaptım bebeğim için herşeyi yaptım 20 gün yoğun bakımda cam pencere olmayan odada tek başıma kaldım kaldım su dahi içmeden yeterki bebeğim yanımda olsun dedim ama olmadıııııı
CANIM BENDE 24HAFTALIKKEN BEBEGIMI ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM NORMAL DOGUMLA ALDILAR AMA KANAMAM COK OLDUGU ICIN SEZERYAN YAPMAK ZORUNDA KALDILAR VE COK KÖTÜ ZAMANLAR GECIRDIM ÜZÜLME BENDE HEMEN OLMASINI ISTERDIM AMA ! YIL KORUNMAM GEREKIYO ALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN :çok üzgünüm: senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?