İkinci ay sonu aşıları neler acaba?

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
38
arkadaşlar 2 ayın sonunda kaç aşı var ve hepsi aynı gün mü vuruluyor rota virüs aşısı da o gün vurulmalı bilen var mı...
verem aşısı vurulacağız ayın 14 de diğerlerinden bahsetmediler
difteri tetonoz aşısı ve çocuk felci aşısıda o gün mü yapılır vede rota virüsü 3 ay sonu yaptırsam olur mu siz nasıl yapacaksınız..:ecrin_bebek:

canım ben pazartesi gunu yapırdım asıları.sabah erken saatlerde verem asısını verem savas dispanserinde yaptırdık.(dr öyle söyledi en iyi orda yapıyolarmıs.)aynı gün aksam üstü karma asımızı dr umuz kendi yaptı.karma aşı dedıgım zaten senın saydıgın seylerın tamamı oluyor.rota virüs asısıda aynı gün olacaktı ancak aşı ellerınde kalmadıgı için bugun yanı carsamba gunude rota asısı oldu oglum.verem aşısı sol koldan karma ası sag koldan oldu.rota aşısı zaten agızdan damla gibi veriliyo ve oğlum tadını sevdi:)ayrıca artık eski aşılar gibi ateş olayı olmuyormus (gercektende hıc ates olmadı şurup yazdı ama vermedım bile) eski aşılarda civa varmıs o yuzden ateslenme olurdu,şimdi çookk ama cok nadir dedı dr.ilerki yıllarda butun asıları aynı anda merhem sürer gibi yapacaklar dedi yani ilerde dogacak bebişler daha şanslı olcak sanırım..........

X