• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili üçlü testleri devlette mi özelde mi yaptırmak daha iyi ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.027
1.481
133
32
İkili üçlü testleri devlette mi yaptırmak özelde mi yaptırmak daha iyi
Bir de benim vitamin değerlerime bakılmadı bakılması gerekiyor muydu

100 100 sonuç vermediği için bence özelde yaptırmak saçma bütün kanlarına bakmıyolar mı sürekli
İlk başta yapılması gereken testler yapıldı hepatit toksoplazma vs yapıldı ama vitaminlerime bakmadı 2 ayrı doktora gittim ikisi de istemedi. Vitaminim eksikse vermesi gerekmez miydi benim mi söylemem lazım yaptırmak istiyorum diye

İlk başta yapılması gereken testler yapıldı hepatit toksoplazma vs yapıldı ama vitaminlerime bakmadı 2 ayrı doktora gittim ikisi de istemedi. Vitaminim eksikse vermesi gerekmez miydi benim mi söylemem lazım yaptırmak istiyorum diye
Yaptırmak istiyosan yaptır da genelde istiyolar vitamin falan vermedilermi kaçıncı haftadasınız

9. Haftadayım vitamin testleri yapmadılar gebelik için ilk haftalarda yapılan testler yapıldı sadece birdahaki gidişime söylerim benden besleniyor şuan çünkü yetersiz kalırsa vitaminlerim
Folik asit falan kullanmıyomussunuz aslında sağlık ocağı yapıyo orda da yaptırabilirsiniz ben sanırım orda yaptırdım

Back
X