Acil Gebelik Testime Bakar mısınız noolurr..!!

Bence kimyasal gebelik olabilir bende de aynı şey oldu test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi ama vardı, sonra kan verdim 40 larda beta, iki gün geçmeden pıhtılar gelmeye başladı siyah kahverengi, daha sonra da beta düşmeye başladı, yani kimyasal gebelik yaşamış oldum. Bi daha da hamile kalmadım. Ama ben kendi tecrübemi söyledim. İnşallahh seninki öyle değildir sağlık ocağına veya acile git kan ver ve baktır emin ol

Merhabalar test güvenilir bi markanın adetim gecikmişti test yaptım böyle çıktı 5 dk olmadan 7 aylık evliyim ama testi yaptıktan sonra pıhtılaşma geldi baya bi bende öyle olunca doktora gitmesim açıkcası neden öyle olur ?
Doktora gitseydin keşke testin pozitif gözüküyor. Bence tekrar test yap hala çizgi gözükecek mi

Bence kimyasal gebelik olabilir bende de aynı şey oldu test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi ama vardı, sonra kan verdim 40 larda beta, iki gün geçmeden pıhtılar gelmeye başladı siyah kahverengi, daha sonra da beta düşmeye başladı, yani kimyasal gebelik yaşamış oldum. Bi daha da hamile kalmadım. Ama ben kendi tecrübemi söyledim. İnşallahh seninki öyle değildir sağlık ocağına veya acile git kan ver ve baktır emin ol
Ya inşallah güzel haberler alırsınız sizde 🙏🏻 gidicem bende doktora

Back
X