İkili testte kan testi riskli çıkan var mı

4lu ne cktı cnm
Direk fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi.Ama geçen gün detaylı ultrasona girdim.bebeğin kalpte parlaklık çıktı doktor tek basına bu bulgunun bişey ifade etmediğini söyledi.sonuçta fetal DNA temiz çıkmış dedi.doğana kadar delik kapanıyo ama yinede her ihtimale karşı bidahaki haftalarda görmek isterim dedi..

Ins kapanır cnım Rabbım saglıklı evlatlar versın ıns hepımıze

Onada ımkanımız yok cnm hemde o strese suan tekrar dayanamam bu bıle benı mahfettı aklımdan cıkmıyor aglayıp duruyorum
Anladım ama DNA testi yüzde 99 un üstünde.bu 4 lü test bile yanlış çıkabilşyomuş okuduğum kadarıyla.belkide kendini boşuna üzüyorsun.Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın üzülme

Inş cnm ya ınş bnada dua et 4lu testı yuksk ckıp saglıkla doguran varmı gr

Inş cnm ya ınş bnada dua et 4lu testı yuksk ckıp saglıkla doguran varmı grupta
Cogu kişi sağlık bebekler oldu diyorlar inşallah sen bu kadar düşünme onunla ilgilen konuş akışına bırakmaya calis. Ağlama üzülme demiyorum çünkü hepsi oluyor ama onu istedigimize göre ona güzel kelimeler ile konuşmamız gerek. Bir yakınıma da bu testleri yaptırmamış ama ultrason da kesin demişler down sendromlu bebek olucak diye konuşmuşlar hamileliği süresince çok stresli çok üzgün çok mutsuz mu şimdi çocuğa bakıyorum akrasif sınırlı bir çocuk 6 yaşında okul ile problemi var işte bu gebelikte olan stresler yüzünden ağlasan bile ona güzel konuş o senin ses tonundan anlayacaktır güzel birşey dediğini her üzüntünün ardından derin nefes konuş iyi hisset bunu bir anne adayı olarak yapmamız gerekiyor doğduğunda herşey çok güzel olucak Allah var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…