- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi pembe dusler
Saglıgı nasıl oekı o cocugun canım dovn mu oldu hakkısın canım ıste engel olamıuorum kndıme zehır oldu hamılelıgım bıde rısklı gebeyım ıc evlat kaybettım erken dogumlaCogu kişi sağlık bebekler oldu diyorlar inşallahsen bu kadar düşünme onunla ilgilen konuş akışına bırakmaya calis. Ağlama üzülme demiyorum çünkü hepsi oluyor ama onu istedigimize göre ona güzel kelimeler ile konuşmamız gerek. Bir yakınıma da bu testleri yaptırmamış ama ultrason da kesin demişler down sendromlu bebek olucak diye konuşmuşlar hamileliği süresince çok stresli çok üzgün çok mutsuz mu şimdi çocuğa bakıyorum akrasif sınırlı bir çocuk 6 yaşında okul ile problemi var işte bu gebelikte olan stresler yüzünden ağlasan bile ona güzel konuş o senin ses tonundan anlayacaktır güzel birşey dediğini her üzüntünün ardından derin nefes konuş iyi hisset bunu bir anne adayı olarak yapmamız gerekiyor doğduğunda herşey çok güzel olucak Allah var
![]()
![Anxious face with sweat :cold_sweat: 😰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f630.png)