- Konu Sahibi pembe dusler
-
2li taramanın resmini atabilirmisiniz. Bildiğim kadarıyla yorum yapabilirim. Bende çok araştırmıştım.
Atayım2li taramanın resmini atabilirmisiniz. Bildiğim kadarıyla yorum yapabilirim. Bende çok araştırmıştım.
Yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece perinatolojiye gözükmek istiyorum riskli çıkınca mutlaka perinatolojiye gözukmek gerekmiş nasip güzel ve gerçek olacak şeyler duyarız inşallahEnse kalınlığı yok güzel. Burun kemiğide gözlenmiş bunler güzel şeyler. Ama kan değerleriniz sıkıntılı çıkmış. Free beta yüksekliği var ama bundanda önemli riski yükselten papp a mom değerinin 0.50 altında olması. Tabiki böyle olup sağlıklı doğum yapanda çok kişi var ama insanın içine kurt düşüyor bir kere. Fetal dna için kan verdiniz mi yaptıracakmısınız nifty testi
Yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece perinatolojiye gözükmek istiyorum riskli çıkınca mutlaka perinatolojiye gözukmek gerekmiş nasip güzel ve gerçek olacak şeyler duyarız inşallah
Benimde aynı şekilde 1:50 çıktı umarım birşey yokturUltroson ölçümleri normal çıktı ama ikili test yüksek risk çıktı 1:50 baya yüksek sanırim benim
Benimde aynı şekilde 1:50 çıktı umarım birşey yoktur
O testler cocugun saglikli olup olmadigina bakmak dimi o test yaptirin belki daha erken mudahale gerektirir cocugun saglikli dogmasi icinpeki birşey soracağım, bu testleri yaptırmak zorunda mıyız? açıkçası ben yaptırıp kendimi strese sokmak istemiyorum. oldu da riskli çıktı yapacak birşey yok ki, e neden hamileliğimi üzgün geçireyim o halde. yaptırmasam kafam rahat olur diye düşünüyorum.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba perinatolojiye gozuktunuz muBenimde aynı şekilde 1:50 çıktı umarım birşey yoktur
Merhaba konuyu ben açmıştım.benim yüksek riskli çıktı doktor 4 lü testi önerdi.Size önerilmedi miYaptırmayı düşünmüyorum. Sadece perinatolojiye gözükmek istiyorum riskli çıkınca mutlaka perinatolojiye gözukmek gerekmiş nasip güzel ve gerçek olacak şeyler duyarız inşallah
Hayir sadece aldırmak ve aldirmamak ile ilgili konuşup eve gönderdi. Başka birşey konuşulmadı o hafta içinde perinatolojiye yonlendirmesi gerekmiş bir hafta sonuç çıktı zaten o hafta içinde ense burun perinatolog tarafından kontrol edilmesi gerekmiş bizim geçti artık galiba şuan 15 haftadayimMerhaba konuyu ben açmıştım.benim yüksek riskli çıktı doktor 4 lü testi önerdi.Size önerilmedi mi
NT :1.6 burun kemiği görüldüTestinizi yollarlasınız bakalım. Kan değerleri mi sıkıntılı yoksa yaş, ense kalınlığı filan mı
Nifty test yaptırdım sonuç bekliyorumNe yapmayı düşünüyorsunuz acaba perinatolojiye gozuktunuz mu
Anladım inşallah sağlıkla gelirlerNifty test yaptırdım sonuç bekliyorum
İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz..Anladım inşallah sağlıkla gelirler
Riskli çıktığı için mi perinataloğa yönlendirmesi gerekmiş yoksa rutin olması gereken kontrol mü.Hemen aldırmak ne alaka bide.siz baska bi doktora daha görünün bence. Tetkik sonuçlarında götürün derimHayir sadece aldırmak ve aldirmamak ile ilgili konuşup eve gönderdi. Başka birşey konuşulmadı o hafta içinde perinatolojiye yonlendirmesi gerekmiş bir hafta sonuç çıktı zaten o hafta içinde ense burun perinatolog tarafından kontrol edilmesi gerekmiş bizim geçti artık galiba şuan 15 haftadayim
Riskli çıkınca hemen demesi gerekmiş ama demedi. İlerisi içinde konuşmadı sadece bunu dedi kendi arastirma sonucum da öğrendim. Perinatolog ile görüştüm cumartesi randevu verdi hemen gelin diye nasip bakalimRiskli çıktığı için mi perinataloğa yönlendirmesi gerekmiş yoksa rutin olması gereken kontrol mü.Hemen aldırmak ne alaka bide.siz baska bi doktora daha görünün bence. Tetkik sonuçlarında götürün derim
Kızlar selamlar hepinize.
Bende 12+4 haftalık gebeyim.
Bugün doktora gidince bu testler üzerine konuştuk.
Doktorum bile işi ticariye döktüklerini söyledi.
Ultrason da bakınca ense kalınlığı, burun kemik ölçümü gayet iyi dedi.
Ben onları duyunca yaptırmak istemediğimi belirttim.
Sonuçlar kötü gelse bebeğim sağlıklı olsa neden kendime gebeliği zehir edeyim ki.
Hem çevrem de o kadar duydum ki çoğu kişiye riskli deniliyor.
Çocuklar bir doğuyor sapasağlam.
Ben yaptırmayacağım o yüzden.
Küçücük bi risk çıksa bile hap aklımız karışıyor ve hamilelik dönemini zehir ediyoruz kendimize haklısınız. Bende aynen böyle oldu.
Ama bir yandanda iyiki yaptırmışım diyorum benim 2li taramada free beta değerim çok yüksek çıkmıştı doktor 20. Haftadan sonra tansiyonunu takip et gebelik zehirlenmesi preeklemsi vb. Şeyler olabilir demişti. Gerçektende 25. Haftadan beri benim 10-6 olan tansiyonum 14-9 çıkmaya başladı hemen tuzu kestim ve istirahate dikkat ettim 12-8 e düştü. Bu 2li taramayı yaptırmasam hiç aklıma tansiyon ölçmek gelmezdi. Yükseldiğini farketmiyorum çünkü ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?