- 14 Aralık 2019
- 34
- 21
- 38
- 36
- Konu Sahibi muallime09
-
Merhaba ücret neydi acabaÇok güzel açıklamışsınız , teşekkür ederim. Genoks firmasına kan verdim FetalDNA için, heyecanla sonucumu bekliyorum.
MERHABA 2900 ÜCRET. SONUÇ 10 İŞ GÜNÜNDE GELDİ GÜZEL SONUÇ ALDIMMerhaba ücret neydi acaba
Ve sonuç aldınız mı nedir
Teşekkürler ben de yaptırdımMERHABA 2900 ÜCRET. SONUÇ 10 İŞ GÜNÜNDE GELDİ GÜZEL SONUÇ ALDIM
Canım seni cok iyi anlıyorum bizde aynı süreçten geçtik cok zor yaptırdığına pişman olma enazından için rahat eder sureklı 9 ay kuskuyla geçmez inşallah zamanında ve temiz cıkar sonuc. Muhtemeln temiz cıkcak zaten ama insanın içinde o kusku yiyip bitiroyeMerhabalar 14 haftalıkken yaptirdigin ikili test 1/50 riskli çıktı oysa ki ense kalınlığı ve burun kemiği ideal değerlerde idi doktor nifty yaptıralım dedi 3000 TL karşılığı testimizi yolladık 10 iş günü içinde açıklanır dediler bugün 8.gun.8 gündür içim içimi yiyor resmen yaptrdigma pişman oldum.hayirli sonuçlar alırım insallah
Canım benim kardeşimin çocuğu 1/20 çıktı. Yani çok yüksek risk kategorisindeydi. bebeğimiz sapa sağlam dünyaya geldi. O dönemi rahat geçirmek adına amniyon sıvısı aldırmak yerine yengem kan vererek nifty testi yaptırdı.Merhabalar. ikili testim geçen 1/60 çıktıburun kemiği vardı ve ense 1.1 mm , ama yine de çok korkuyorum Bu konuda tecrübe eden var mı?
pap a mom 0,39
beta hcg mom 2,02 çıkmıştı
Ayrı ayrı yüzde veriliyor cinsiyet raporda yazmıyordu doktor da söylemediBütün o söyledikleri kromozomlar için ayrı ayrı yüzde mi veriyorlar yoksa direkt tek bir sonuç mu acaba? Cinsiyeti de öğrendiniz mi?
Teşekkür ederim bekliyoruz bakalım salı günü çıkacak büyük ihtimalCanım seni cok iyi anlıyorum bizde aynı süreçten geçtik cok zor yaptırdığına pişman olma enazından için rahat eder sureklı 9 ay kuskuyla geçmez inşallah zamanında ve temiz cıkar sonuc. Muhtemeln temiz cıkcak zaten ama insanın içinde o kusku yiyip bitiroye
Merhaba benımde 2’li testim yüksek çıktı 1/32 çok moralım bozuk 1 hafta önce kanda bakılan testten yaptırdık bütün dr amınosentez ıstedı ama ıstemedım umarım benımde sonuçlarım güzel gelırTeşekkürler ben de yaptırdım
Biraz indirim istedik 2.400 e indirdik biz
İkili testim çok yüksek riskli çıkmıştı ve bizi gereksiz panik yaptırmıştı
Fatal DNA test sonucunda her şey normal çıktı ve doğruluk oranı da çok yüksek
İkilintestin %70 lerde ikrn bu %99 doğruluk oranı
Dolayısıyla biz de rahatladık
İkili testi riskli çıkanlar sakın telaş yapmasınlar
Geçmiş olsun stres size zarar verir ben hem fetal DNA(nifty markası) yaptırdım hem amniyosentez…. Stres olmayın lütfen, ense kalınlığı detaylı ultrason da sorun yoksa hiç stres olmayın…. Ben güzel sonuç aldım ama detaylıda kalp sorunu belli oldu doğduktan sonra da ameliyat oldu…. Dr lar en kötüsünü düşünmek tedbir almak zorunda… sağlıklı beslenin gebeliğinizin tadını çıkarın lütfenMerhaba yazınızı okudum ve gerçekten hamile bir ınsanın nasıl psıkolojısını bu kadar bozuyorlar anlamış degılım ben 36 yaşında 3. Bebegın bekleyen bır anneyım kendı kadın doğum doktorum 3-20 Ocak arası 2’li test yaptırmamı soyledı 12 Ocakta ıkılıye gıttıgım perınatolojı uzmanı yarın gelsen bu testı yapmazdım haftan bıtmıs dedı nasıl olur dıye ızah etmeye çalışırken bebegın ölçümlerine göre bu sekılde dedı ultrasonda herşey guzeldı taki ertesı gün kan sonucunu alana kadar 32/1 rıskım çıktı ve perınatolojı dr amınosentez onerdı 1 hafta sonra kendı doktoruma gıttıgımde o da rısk Çar amınosentez dedı o günden sonra zaten zor günler başladı benım ıcın bu arada kendı doktorum bebegı perınatolojı dr ölçtüğü kadar ölçmedi son SAT tarıhıne göre olctu ben sonrasında 3 dr daha gıttım ve en son yıne 16. Haftamda başka bır perınatolojı doç gıttım bebegın haftasıyla uyumlu olduğunu fakat çıkan rıskı göz aradı etmemek gerektıgını söyleyerek o da amınosentez dedı ben yurt dışına gonderılen kandan yana kullandım hakkımı yarın kan verelı 1 hafta olucak yaşadığım stres üzüntü düşünceleri sıze anlatamam bu arada 2 evladım daha var ve bu düşüncelerden onlarada faydam yok gıbı hıssedıyorum şimdi düşünüyorum 2 Li testte çıkan grafık bebegın crl ölçümüne göre yapılıyorsa ve benım bebegım 1 hafta önde olcumu oluysa bu grafıgı etkılermıydı kafamda bın bır türlü soru var ınsallah yurt dışına gonderılen kan sonucum güzel gelır dıye dua edıyorum Allah kımseyı bu sıkıntıyla sınamasın ne hamılelıgımden bırsey anladım ne de evladımın cınsıyetıne sevınebıldım
Çoook çoook teşekkür ederım yazınız ıcın ınanın ıcım bıraz olsun rahatladı çok şükür geçen hafta perınatolojı uzmanına gıttıgımde çok güzel muayene ettı burnu ensesı normal dedı daha önce başka dr bagırsakta parlama var demıstı ama perınatolojı uzmanı bagırsakta patlamanın olmadığını soyledı buna da şükür dıyorum sizin DNA testı rısklı geldıgı ıcın mı amınosentez oldunuz doktorlara da hak verıyorum söyleseler bır dert söylemeseler ayrı dert sızınde kuzunuza çooook çooook geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallahGeçmiş olsun stres size zarar verir ben hem fetal DNA(nifty markası) yaptırdım hem amniyosentez…. Stres olmayın lütfen, ense kalınlığı detaylı ultrason da sorun yoksa hiç stres olmayın…. Ben güzel sonuç aldım ama detaylıda kalp sorunu belli oldu doğduktan sonra da ameliyat oldu…. Dr lar en kötüsünü düşünmek tedbir almak zorunda… sağlıklı beslenin gebeliğinizin tadını çıkarın lütfen
DNA testi temiz geldi ama yüzde 98 doğruluk payı var dediler, ultrasonda ense kalınlığı devam ettiği için Amniyosentez de yapıldı ama sorun detaylı ultrasonda belli oldu bizim.bence bütün önleminizi alın stres olmayın, detaylı ultrason u ben iki defa yaptırdım … önemli olan erken teşhis. Detaylı ultrason ve DNA temiz ise sorun yoktur bence. Sağlıkla kucağınıza alın inş .Çoook çoook teşekkür ederım yazınız ıcın ınanın ıcım bıraz olsun rahatladı çok şükür geçen hafta perınatolojı uzmanına gıttıgımde çok güzel muayene ettı burnu ensesı normal dedı daha önce başka dr bagırsakta parlama var demıstı ama perınatolojı uzmanı bagırsakta patlamanın olmadığını soyledı buna da şükür dıyorum sizin DNA testı rısklı geldıgı ıcın mı amınosentez oldunuz doktorlara da hak verıyorum söyleseler bır dert söylemeseler ayrı dert sızınde kuzunuza çooook çooook geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah
Şişede çok geçmiş oldun ben henüz detaylı ultrasona gormedım ama perinatoloji uzmanına muayene oldum ultrasonda ense kalınlığı burun vs normal dedı o da 21. Haftada detaylıyı onerdı ama muayene olduğum doktor riskli gebeliklerin uzerıne olduğu için heralde bır sıkıntı görse farkederdı dıye düşünüyorum ınsallah DNA güzel gelır hayırlısıyla detaylıyada gırerım gerı dönüşünüz ıcın teşekkürlerDNA testi temiz geldi ama yüzde 98 doğruluk payı var dediler, ultrasonda ense kalınlığı devam ettiği için Amniyosentez de yapıldı ama sorun detaylı ultrasonda belli oldu bizim.bence bütün önleminizi alın stres olmayın, detaylı ultrason u ben iki defa yaptırdım … önemli olan erken teşhis. Detaylı ultrason ve DNA temiz ise sorun yoktur bence. Sağlıkla kucağınıza alın inş .
Canım inşallah temiz cıkarMerhaba yazınızı okudum ve gerçekten hamile bir ınsanın nasıl psıkolojısını bu kadar bozuyorlar anlamış degılım ben 36 yaşında 3. Bebegın bekleyen bır anneyım kendı kadın doğum doktorum 3-20 Ocak arası 2’li test yaptırmamı soyledı 12 Ocakta ıkılıye gıttıgım perınatolojı uzmanı yarın gelsen bu testı yapmazdım haftan bıtmıs dedı nasıl olur dıye ızah etmeye çalışırken bebegın ölçümlerine göre bu sekılde dedı ultrasonda herşey guzeldı taki ertesı gün kan sonucunu alana kadar 32/1 rıskım çıktı ve perınatolojı dr amınosentez onerdı 1 hafta sonra kendı doktoruma gıttıgımde o da rısk Çar amınosentez dedı o günden sonra zaten zor günler başladı benım ıcın bu arada kendı doktorum bebegı perınatolojı dr ölçtüğü kadar ölçmedi son SAT tarıhıne göre olctu ben sonrasında 3 dr daha gıttım ve en son yıne 16. Haftamda başka bır perınatolojı doç gıttım bebegın haftasıyla uyumlu olduğunu fakat çıkan rıskı göz aradı etmemek gerektıgını söyleyerek o da amınosentez dedı ben yurt dışına gonderılen kandan yana kullandım hakkımı yarın kan verelı 1 hafta olucak yaşadığım stres üzüntü düşünceleri sıze anlatamam bu arada 2 evladım daha var ve bu düşüncelerden onlarada faydam yok gıbı hıssedıyorum şimdi düşünüyorum 2 Li testte çıkan grafık bebegın crl ölçümüne göre yapılıyorsa ve benım bebegım 1 hafta önde olcumu oluysa bu grafıgı etkılermıydı kafamda bın bır türlü soru var ınsallah yurt dışına gonderılen kan sonucum güzel gelır dıye dua edıyorum Allah kımseyı bu sıkıntıyla sınamasın ne hamılelıgımden bırsey anladım ne de evladımın cınsıyetıne sevınebıldım
canım bişey cıkmayacak merak etme içini rahat tut. Bnm ikili testimde sorun cıkmamıştı ama detaylı ultrasonda bagırsakta parlaklık kalpte parlaklık görmüştü ve bunun down sendromu belirtisi olabileceği için kandan dna testi önerdi zehir etti bize o zamanı test yaptırdık işin kötü tarafı bide sonuç geç çıktı bir bucuk ay kadar bekledık ama sonuç temiz geldi cok sükürÇoook çoook teşekkür ederım yazınız ıcın ınanın ıcım bıraz olsun rahatladı çok şükür geçen hafta perınatolojı uzmanına gıttıgımde çok güzel muayene ettı burnu ensesı normal dedı daha önce başka dr bagırsakta parlama var demıstı ama perınatolojı uzmanı bagırsakta patlamanın olmadığını soyledı buna da şükür dıyorum sizin DNA testı rısklı geldıgı ıcın mı amınosentez oldunuz doktorlara da hak verıyorum söyleseler bır dert söylemeseler ayrı dert sızınde kuzunuza çooook çooook geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah
Teşekkürler inşallah sizinkide temiz cıkacakMerhaba sonucunuzun temiz gelmesine çoook sevindimdarısı başıma inşallah benimde onumuzdekı hafta çıkar dıye düşünüyorum benım 2’li ultrasonda şükür bırsey çıkmadı ama ıkılıdekı rıskım 32/1 doktor yüksek dedı ama benım söylede bır sıkıntım var kendı doktorum 3-20 Ocak arası 2 Li yaptır dedı 12 ocakta gıttım 2’li yapan doktor yarın gelsen bunu yapamazdık haftan dolmuş dedı nasıl olur dıye anlatmaya çalışsamda ben yaptığım ölçüme göre konuşurum dedı acaba dıyorum ondan mı rıskım 32 de 1 çıktı çünkü sonra kendı kadın doğum doktoruma gıttıgımde bebegı normal haftasında olctu hatta sonrasında bırcok doktora 3 şubatta da başka bır perınatolojı doktoruna gıttım yıne bebegı benım takıp ettıgım haftada olctu sukredıyorum 3 şubatta gıttıgım dr da normal ultrasonla baktı ensesı burnu vs normal dedı ama yaşadığım sıkıntıyı üzüntüyü tahmın edersınız 5 ve 3 yaşında 2 evladım daha var onlara faydam olmadı ağlamaktan üzüntüden bıraz uzun yazdım hakkınızı helal edın damdan düşeni damdan düşen anlar
Umarım heyecanla ve duayla bekliyorum inşallah bende güzel haberleri burdan yazıp bızım durumumuzda olan annelere yardımcı olabılırımTeşekkürler inşallah sizinkide temiz cıkacakbence de geç gittiğiniz için ölçümlerde farklı cıkmış olabilir sonuçta ultrason da bişey cıkmamış . Ben genelde böle sadece tahlilde risk çıkıpta dna sonucu kötü gelen görmedim genelde ultrasonda belli oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?