- Konu Sahibi muallime09
-
Sizin sonucunuz çıktı mıUmarım bundan sonrası çok güzel geçer.
Hayır henüz çıkmadı haftaya inşallah çıkar 7. İş günü bugün.Sizin sonucunuz çıktı mı
Hayırlı sonuçlar alın inşallahHayır henüz çıkmadı haftaya inşallah çıkar 7. İş günü bugün.
Canım benimde değerler ikili test 1/75. Ama beta için iki değer var hangisini baz alacağız mom yazanları mı pap mom 1,1 beta mom 545 yazıyorMerhabalar. ikili testim geçen 1/60 çıktıburun kemiği vardı ve ense 1.1 mm , ama yine de çok korkuyorum Bu konuda tecrübe eden var mı?
pap a mom 0,39
beta hcg mom 2,02 çıkmıştı
Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Geçmiyor günler.Hayırlı sonuçlar alın inşallahbende sonuç bekleyeceğim
Ben dr sizden bir gün sonra kan vermişim sanırım 6.gün bugün. İnş güzel sonuçlar alırız. Fetal dna verdik biz.Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Geçmiyor günler.
Evet biz de. Hiç ihtimal vermiyorum olumsuz sonuca ama yine de huzurla geçireyim 6 ayı diye yaptırdım. Zaten korona vs bir sürü endişeli durum var bi de bu eklensin istemedim. İnşallah umduğumuz gibi olur.Ben dr sizden bir gün sonra kan vermişim sanırım 6.gün bugün. İnş güzel sonuçlar alırız. Fetal dna verdik biz.
hayırlı haberler alırsın inşallahCanım benimde değerler ikili test 1/75. Ama beta için iki değer var hangisini baz alacağız mom yazanları mı pap mom 1,1 beta mom 545 yazıyorbende fetal yaptırıp sonuç bekleyeceğim
hayırlı haberler inşallahBen dr sizden bir gün sonra kan vermişim sanırım 6.gün bugün. İnş güzel sonuçlar alırız. Fetal dna verdik biz.
İnş cnmhayırlı haberler inşallah
Bugün çıktı sonucum. Risk saptanmamıştır yazıyor. Çok şükür bin şükür. Cinsiyeti hala bilmiyorum ama sanırım ben doğumda öğreneceğim. :) Raporu aldığım anki heyecan müthişti. Allah herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben dr sizden bir gün sonra kan vermişim sanırım 6.gün bugün. İnş güzel sonuçlar alırız. Fetal dna verdik biz.
Bizim de dün çıktı. Cinsiyette belli oldu. Fetal DNA da nifty de yani cinsiyeti dr a giden raporda söylüyorlar. Dr da size söylüyor. Bizim testte kromozomlarda sorun Yok sanırım. Ama ultrasonda sorun hala devam ediyor. Kalbinde sorun var sanırım. İnş sağlıkla kucaklarımıza alırız.Bugün çıktı sonucum. Risk saptanmamıştır yazıyor. Çok şükür bin şükür. Cinsiyeti hala bilmiyorum ama sanırım ben doğumda öğreneceğim. :) Raporu aldığım anki heyecan müthişti. Allah herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gözünüz aydınBugün çıktı sonucum. Risk saptanmamıştır yazıyor. Çok şükür bin şükür. Cinsiyeti hala bilmiyorum ama sanırım ben doğumda öğreneceğim. :) Raporu aldığım anki heyecan müthişti. Allah herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sağolun, inşallahGözünüz aydındarısı başımıza. Kanı verdıkten kaç gun sonra cıktı acaba ?
Bana neden yalan söyleniyor ben anlamıyorum ki doktora giden raporda da yazmıyor dendi bana. Sizin de firma genoks muydu?Bizim de dün çıktı. Cinsiyette belli oldu. Fetal DNA da nifty de yani cinsiyeti dr a giden raporda söylüyorlar. Dr da size söylüyor. Bizim testte kromozomlarda sorun Yok sanırım. Ama ultrasonda sorun hala devam ediyor. Kalbinde sorun var sanırım. İnş sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Saçma olacak ama kanı verdiğiniz günüde sayarakmı 11. İş günü?Sağolun, inşallahherkes müjdeyi alsın. Bugün 11. İş günü (hafta sonları saymadan) öğlen mail geldi.
Hiç saçma değil ben de aynı soruları düşündüm emin olun. :) Kan verdiğim günü 1. gün sayarak 11. gün sonuç geldi.Saçma olacak ama kanı verdiğiniz günüde sayarakmı 11. İş günü?
Ben 1 nisan perşembe kanı verdim cuma lab ulastı diye mesaj geldi bu durumda perşembeyi birinci gün mü saymalıyım
Cok sağolunHiç saçma değil ben de aynı soruları düşündüm emin olun. :) Kan verdiğim günü 1. gün sayarak 11. gün sonuç geldi.
Her ense kalınlığı down için değil. Bir sürü sebebi olabilir. İntergen firmasına verdik biz kanı. Kromozomlara bakıldı işte düşük riskli çıktı.Organlarında gelişiminde sorun olabiliyor maalesef biz de böyle bir durum söz konusu. Zaman geçmeden de bilemiyorlar. 16. Haftadan sonra tekrar radyolog bakacak organ ve damarlarına vs.Bana neden yalan söyleniyor ben anlamıyorum ki doktora giden raporda da yazmıyor dendi bana. Sizin de firma genoks muydu?
Detaylıda mı kalbinde sorun var dendi bu test temiz çıktıysa elenmiş olmuyor mu ultrason bulguları.
Umarım herhangi bir sorun yoktur. Biz de henüz detaylıya girmedik belli olmaz dediğiniz gibi.Her ense kalınlığı down için değil. Bir sürü sebebi olabilir. İntergen firmasına verdik biz kanı. Kromozomlara bakıldı işte düşük riskli çıktı.Organlarında gelişiminde sorun olabiliyor maalesef biz de böyle bir durum söz konusu. Zaman geçmeden de bilemiyorlar. 16. Haftadan sonra tekrar radyolog bakacak organ ve damarlarına vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?