Merhaba canim nasilsin bebisin nasil keyfiniz umarim iyidir. Biz 13 haftalik olduk 2li testimi prof. atil yuksel e yaptirdim.hicbir problem yok dedi elhamdulillah.kan sonuclarimda iyi cikti Allah'a bin sukurler olsun.%95 kiz dedi doktorumuz bakalim.mutlu ve huzurluyuz sukurler olsun.opuyorum seni kendine ii bak bebise decanım benim inan çok sevindim bugün aldığım en güzel haberinşallah bu kez herşey yolunda gider ve aynı şeyleri yaşamazsın.bende kızımı büyütüyorum 29 haftalık oldu artık ara sıra sıkıntılar yaşıyorum ama çok üzmüyorum kendimi, hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. süreçten beni haberdar et güzel haberlerinin devamını bekliyorum. dualarım seninle..
Merhaba canim nasilsin bebisin nasil keyfiniz umarim iyidir. Biz 13 haftalik olduk 2li testimi prof. atil yuksel e yaptirdim.hicbir problem yok dedi elhamdulillah.kan sonuclarimda iyi cikti Allah'a bin sukurler olsun.%95 kiz dedi doktorumuz bakalim.mutlu ve huzurluyuz sukurler olsun.opuyorum seni kendine ii bak bebise de
Merhaba canim nasilsin bebisin nasil keyfiniz umarim iyidir. Biz 13 haftalik olduk 2li testimi prof. atil yuksel e yaptirdim.hicbir problem yok dedi elhamdulillah.kan sonuclarimda iyi cikti Allah'a bin sukurler olsun.%95 kiz dedi doktorumuz bakalim.mutlu ve huzurluyuz sukurler olsun.opuyorum seni kendine ii bak bebise de
canım merhaba nasılsın bebişin nasıl.ben doğum yaptım ve çok sağlıklı bir kızım oldu.Hamileliğim boş yere zehir oldu bidaha hamile kalırsam asla test falan yaptırmam saçmalıktan başka bişey değil çünkü.inşallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Allaha emanet ol
merhaba. forumda yazılarınızı okudum. evladınızı Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. yaşadığınız strese ve ikili teste rağmen sonuç olumlu olmuş bu çok sevindirdi. bende 11 haftalık hamileyim ve ikili test zamanım geldi bu hafta kontrole gittiğimde eminim doktor bunu önericek ama ben çok kararsızım. Aslında yaptırmak istemiyorum ama evham oluyor içimde. kafama takmak istemediğim evham biliyorum bu şeytan vesvesesi. Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun. Amin.
Merhaba, bende 11 haftalik hamileyim.
Ama ultrason'da bebisimin ensesi kalin cikti 😔 o yuzden ikili teste dr hic gerek duymadi ve amniyosentez icin randevu aldi.
Cok korkuorm[/QU
korkmayın dua edin inşallah bebeğiniz sağlılıdır ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.ense kalınlığı yanlış ölçülebiliyor bunun örnekleri çok.stresinizi çok iyi anlıyorum.ALLAH yardımcınız olsun
Korkmayın. Kızlar unutmayın ki korkular başa geliyor. Allahtan gelen hersey güzeldir. Sadece dua edin ve gerisini O'na bırakın. Allahın izninyle sağlıklı güpgüsel çocuklar gelicek :)
Merhaba, bende 11 haftalik hamileyim.
Ama ultrason'da bebisimin ensesi kalin cikti 😔 o yuzden ikili teste dr hic gerek duymadi ve amniyosentez icin randevu aldi.
Cok korkuorm[/QU
korkmayın dua edin inşallah bebeğiniz sağlılıdır ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.ense kalınlığı yanlış ölçülebiliyor bunun örnekleri çok.stresinizi çok iyi anlıyorum.ALLAH yardımcınız olsun
Allah razi olsun..
Dua ediyorum, insallah Allah´im kabul eder dualarimi.
Yanlis olculebir ense ama 5mm 7mm arasi degisiyor benimki yine yuksek.
Bekleyip gorucez..
canım merhaba nasılsın bebişin nasıl.ben doğum yaptım ve çok sağlıklı bir kızım oldu.Hamileliğim boş yere zehir oldu bidaha hamile kalırsam asla test falan yaptırmam saçmalıktan başka bişey değil çünkü.inşallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Allaha emanet ol
Canim benim cok sevindim allah bebeginin ve senin sagligini huzurunu daim etsin insallah:) bende 38+4 oldum her an bebegim gelebilir diken ustundeyim.ikili de ayrintili da hicbir problem cikmadi ama femur kemigimiz 3 hafta geriden geliyor olcum olarak.eski trizomi oykumuzden dolayi down sendromu olabilirmi dediler durdular..ama inan artik nasilim biliyomusun sifir stres..sirtimi allah'a dayadim dua ediyorum saglikli olsun ama down sendromlu olsa da o benim guzel cocugum olcak her vakit.kimseyi takmiyorum bunun uzerine dusunmuyorum.bana bol bol dua et lutfen hayirli saglikli bir dogumum olsun ve saglikli bebegimi kucagima alayim saglikla buyuteyim bende :) sevgilerle o minicik elleri op olur mu benim icin.canım merhaba nasılsın bebişin nasıl.ben doğum yaptım ve çok sağlıklı bir kızım oldu.Hamileliğim boş yere zehir oldu bidaha hamile kalırsam asla test falan yaptırmam saçmalıktan başka bişey değil çünkü.inşallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Allaha emanet ol
Canim benim cok sevindim allah bebeginin ve senin sagligini huzurunu daim etsin insallah:) bende 38+4 oldum her an bebegim gelebilir diken ustundeyim.ikili de ayrintili da hicbir problem cikmadi ama femur kemigimiz 3 hafta geriden geliyor olcum olarak.eski trizomi oykumuzden dolayi down sendromu olabilirmi dediler durdular..ama inan artik nasilim biliyomusun sifir stres..sirtimi allah'a dayadim dua ediyorum saglikli olsun ama down sendromlu olsa da o benim guzel cocugum olcak her vakit.kimseyi takmiyorum bunun uzerine dusunmuyorum.bana bol bol dua et lutfen hayirli saglikli bir dogumum olsun ve saglikli bebegimi kucagima alayim saglikla buyuteyim bende :) sevgilerle o minicik elleri op olur mu benim icin.
Sonucu öğrendiğinizde buradan paylaşır mısınız acaba? Benimde 1:87 çıktı sonucum 2'li testte. 4'lü testte ve ayrıntılı da herhangi bir problem çıkmadı. 24. hafta içindeyiz. Rabbim herbirimize hayırlı doğumlar nasip eylesin.merhaba, 14 haftalık hamileyim bende ikili testim kötü çıktı: 1:178 bitanesi yaşa bağlı olanda 1:250 yaşım 37 olduğu için böyle bir risk olabileceğini biliyorduk. ama gene de dünyam yıkıldı.doktorum amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi birde bu 12. haftada yapılan amniyosentez bebeğin kesesinden değil beslendiği hortumundan kan alınarak yapılıyormuş diğerinden dahada riskli. birde başka bir yöntemden bahsetti. Aneden kan alınıp Amerika'ya gönderiliyor. Annenin kanından bebeğin kanı ayrıştırılıyor ve analiz yapılıyormuş %99.5 kesin sonuç veriyormuş. ilk bebeğimiz olduğu için eşim riske atmayalım Amerikaya gönderelim dedi. bir hafta oldu. sonuç gelir bir kaç güne ama hayat bana zehir oldu. öyle bir mutsuzluk ki hiç birşeye benzemiyor. dakikalar geçmiyor sanki uzuyor uzuyor. Allah bu durumda olan herkese sabır versin gerçekten çok zormuş bide bu süreç hiç bitmiyor bin tane test yapıldığını varsayarsak, 9 ay boyunca hop oturup hop kalkarak geçecek öyle gibi görünüyor. günler geçsin sonuç belli olsun(((
Oncelikle konu sahibine konuyu havada birakmayip bebeginin sagligi ile ilgili bilgi verdigi icin tesekkur ederim. Cok mutlu oldum.Allah saglikli uzun omur versin.merhaba, 14 haftalık hamileyim bende ikili testim kötü çıktı: 1:178 bitanesi yaşa bağlı olanda 1:250 yaşım 37 olduğu için böyle bir risk olabileceğini biliyorduk. ama gene de dünyam yıkıldı.doktorum amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi birde bu 12. haftada yapılan amniyosentez bebeğin kesesinden değil beslendiği hortumundan kan alınarak yapılıyormuş diğerinden dahada riskli. birde başka bir yöntemden bahsetti. Aneden kan alınıp Amerika'ya gönderiliyor. Annenin kanından bebeğin kanı ayrıştırılıyor ve analiz yapılıyormuş %99.5 kesin sonuç veriyormuş. ilk bebeğimiz olduğu için eşim riske atmayalım Amerikaya gönderelim dedi. bir hafta oldu. sonuç gelir bir kaç güne ama hayat bana zehir oldu. öyle bir mutsuzluk ki hiç birşeye benzemiyor. dakikalar geçmiyor sanki uzuyor uzuyor. Allah bu durumda olan herkese sabır versin gerçekten çok zormuş bide bu süreç hiç bitmiyor bin tane test yapıldığını varsayarsak, 9 ay boyunca hop oturup hop kalkarak geçecek öyle gibi görünüyor. günler geçsin sonuç belli olsun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?