İkili Test Sonucu Yüksek Riskli...

Ya aklimdan bi an bile cikmiyor ne yapacagimi sasirdim okadar mutluydumki bu haberi alana kadar ne olcak nasil olcak hic bilmiyorum.Tek bildigim bian once belirsizligin hayirli.bi sekilde sonuclanmasi geceleri uyuyamiyorum

Ya aklimdan bi an bile cikmiyor ne yapacagimi sasirdim okadar mutluydumki bu haberi alana kadar ne olcak nasil olcak hic bilmiyorum.Tek bildigim bian once belirsizligin hayirli.bi sekilde sonuclanmasi geceleri uyuyamiyorum

benim sonuclar cikti cok sukur temiz cikti nipt testinde 7.is gununde cikti ikili test oranim 1/50 cikmis ensesi de 4.5 mmdi ins seninde sonuclarin temiz gelir ayrintili ultrasyona alacaklar 1 ay sonra kalbinde yada organlarinda sikinti varmi diye ins o da temiz cikar bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Ya nasil umut verdiniz anlatamam insallah detaylidada bi sorun cikmaz ben okadar gerginimki yere goge sigamiyorum kafam kazan gbi dsunmeden edemiyorum fazla dusununce kendime kiziyorum o caresiz bebege eziyet ediyormusum gbi geliyo

Ya nasil umut verdiniz anlatamam insallah detaylidada bi sorun cikmaz ben okadar gerginimki yere goge sigamiyorum kafam kazan gbi dsunmeden edemiyorum fazla dusununce kendime kiziyorum o caresiz bebege eziyet ediyormusum gbi geliyo
Çıktı mı sonucumuz bende perşembe verdim pazartesi çıkacak ama geçmiyor günler saatler için hep sıkkın inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizin

Yarin ogleden sonra cikacak ama surekli aglamakli bi haldeyim zaman durdu sanki Allah hepimizin yardimcisi olsun sizin risk durumunuz neydi

X