İkili test sonucu riskli çıktı

Cnm merhaba yazii simdi okudum. Benmde ikili riskli cikmisti hemde seninkindn daha riskli 1/80 di risk . Amniyosentez dedi yaptirmadim cubku onda da kaybetme ihtimali vardi herseyiyke kabulum allahim onu bana verdi dedim hergun dua ettim kuran okudum yavruma suan kucagimda 18 aylik sapasaglam yavrumu emziriyorum allahim korusun tum yavrulari benmkinide.insallah allahin izniyle sende saglikli bi sekilde kucagina alirsin yavrunu bol bol dua et bebeginle konus rabbim dua edeni bos cevirmez. Allah yardimcn olsyn bana da yazarsan durumunu sevinirim. Amniyosentez yaptirdin mi acaba. Ben buralara girip cok okuydm acaba riskli olyp saglikli doguran varmidiye.moral olur umarim sana yazdiklarim

Dün yaptırdım canm amniyosentezi sonuç bekliyoruz bakalım inş hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba ikili testi bende yaptım sonuç bayramdan sonra çıkacak dediler bana rabbim herşeyin hayirlisini versin

Ben de ikili test sonucu orta riskte çıkınca amniosentez yaptırdım ,herkesin bünyesi aynı değil ama amniosentez yaptırdığım gün çok fazla suyum geldi Doğum yaparmış gibi hemen hastaneye yattım 4.gün suyum durdu,aradan 1 ay geçti ve erken Doğumla bebeğimi kaybettim.dediğim gibi herkesin bünyesi aynı değil ve benim işlemimi perinatolog Prof yapmıştı.hayırlısı belki amniosentezden oldu belki olmadı allah bilir ben herkesi affettim,rabbime sığındım.

Çok zor Allah yaşatmasın , sabırlar diliyorum

Amniyosentezi yaptırdım kızlar...bir sorun yok çok şükür işlemimiz başarılı geçti..umarım sonuçlarımız da güzel gelecek
Rabbime bin şükür canim yavrunu saglikla kucagina alirsin İnşallah bizler icinde dua et bende tekrardan hamile kalmak istiorum rabbim saglikli bir evlat banada nasip edrr insallah hamile annelerden dua bekliorum once senelerdir bebek hasretiyle yananlara sonra da bana ❤❤❤

Bende yavrumu kaybettim seni cok iyi anlayabiliorum rabbim bizlere sabir versin en tez vakitte sağlıkla evlatlar versin dualarini bekliorum kardeşim❤❤❤ dualarim seninle ve tum.hamilelerle

Benim ikili testim normaldi ama ayrıntılı ultrasonda kalbinde tek kapakcik var dendi bebegimin ense kalinligi yoktu nazal kemiği vardi el.açıklığı vardi ikili testimde temiz çıkınca down sendromlu olabilir die bakılmiodu ama riski doktor söyledi amniyo sentez yapalim.dedi.kabul etmedim.her sekilde doguracagim.dedim sonra rutin kontrollerim.hep.normaldi ama kalp sorunu devam.ediyordu kendi doktorum dogumu burada yapma samsunda yaşıyorum ben istanbulda iyi bi hastanede yap.dedi.riskli.oldugu icin dogumdan 1ay once istanbulda kaldim mega.medipol.bagcilar hastanesinde dogum yaptım cok iyi bi hastane tavsiye ederim bebegim doğdu down sendromlu ve kalp hastasıydı kuvezde kaldı istanbulda16gun sonra iyi oldu cikardilar samsuna geldik evde rahatsizlandi tekrardan kuveze aldilar malesef durumu gittikce agirlasti 35günlükken kaybettik nisan.ayinda yeni daha yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi cok.zormus evlatla.imtihan olmak rabbim kimseye yasatmasin benim.hamilelere tavsiyem allahin verdigi cani allahtan baska kimse alamaz bence ne.olursa olsun evlatlarindan vazgecmesinler

Allah sabır versin size, eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…