İkili test sonucu riskli çıktı

Carrie hayirli olsun. Benim de ikili test sonucum hem yas hem hormon yuksek risk çıkmıştı. Doktorum yas riskine takilmadigini soyledi. Ama hormon degeri yüksek çıkınca nifty testi yaptirdik sonucu guzel geldi. Ense ve burun ölçümleri de iyiydi. Senin sadece yas riski çıkmış burun kemigi ve ense ölçümü iyiyse hiç takılma. Ayrıntılı ultrason da yapılınca için rahatlar.
%99 küsür bir sonuç veriyor.
Hormon yüksek çıkması ne demek acaba bhcgh değeri mi
Cnm bnce sonuclarin normal simdi bnmkileri unuttum ama down sendromu riskim 81/1 di benmkinin.ama suan kucagimda saglikli 22 aylik bebegim var rabbim korusun insallah cümlemizin evladini icindede bnmkini insallah. Demem o ki o testlere inanıp moralini bozma ki seninki gayet normal değerlerde. Saglikla kucagina al yavrunu insallh
Canım merhaba bir şey sormak istiyorum 3 lü test yaptırdın mı o nasıl çıktı. Bende de kanda risk çıkıyor ölçümler normal dediler 1:141 riskim yüksek
Yaş değil ama yaş 1:500 küsürdü. Bu arada yaşım 33
o zaman hormon mu yüksek çıkmış oluyor kan değerim yanlış anlamadıysam 295 binlerde ilk gebeliğime baktım oğlum bu haftalar da 38 binlerdeymiş daha çok endişelendim.
Şimdi 3 lü sonuçlarıma e nabızdan baktım oran olarak vermemiş ama kan 225 bin yani hala yüksek. Perinatolağa gönderdiler o gün o da baktı ölçümler normal ama risk 141 olduğu için amniosentez önerdi bence yap dedi tabi reddettim düşünmüyoruz.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bugün ikinci bebeğimin ikili test sonucunu öğrendim...risk 1/268 çıktı...amniyosentez yaptıracağız sanırım..oğlumda hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamıştık..o kadar moralim bozuk ki..bu değerlere sahip olan var mı
Testin sonucuna göre hamileliğinizi sonlandırmayı düşünüyor musunuz?

Siz ne yaptınız. Ümraniyeden genetik ten randevu aldığınızı yazmışsınız. Ben de zeynep Kamil genetik ten randevu aldım. Fetal DNA yaptılar mı ya da ne yaptılar
MEraba acaba fetal DNA yı nasıl yaptırıyoruz
Devlet hastanelerinde mi özel hastanelerde mi yapılıyor. Bende de ikili test riski 1:141 çıktı amniyosentez istemedim. FEtal DNA da güzel sonuç veriyormuş diye duydum ama bilgim yok. Hastanede sadece testim riski çıkınca riskli gebelikte perinatolog baktı fetal DNA yı söylemedi sadece amniyosentezi önerdi bizde istemedik. Ölçümlerimin iyi olduğu söylendi ama yüksek risk çıkıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Fetal DNA yı araştırıyorum. Sanırım bi de nifty var maliyeti de oldukça yüksekmiş. Ama bebeğimden vazgeçmeyeceğim için amniyosentez istemedim riskleri de var

MEraba acaba fetal DNA yı nasıl yaptırıyoruz
Devlet hastanelerinde mi özel hastanelerde mi yapılıyor. Bende de ikili test riski 1:141 çıktı amniyosentez istemedim. FEtal DNA da güzel sonuç veriyormuş diye duydum ama bilgim yok. Hastanede sadece testim riski çıkınca riskli gebelikte perinatolog baktı fetal DNA yı söylemedi sadece amniyosentezi önerdi bizde istemedik. Ölçümlerimin iyi olduğu söylendi ama yüksek risk çıkıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Fetal DNA yı araştırıyorum. Sanırım bi de nifty var maliyeti de oldukça yüksekmiş. Ama bebeğimden vazgeçmeyeceğim için amniyosentez istemedim riskleri de var
Merhaba İstanbul'da iseniz Ümraniye araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor onun dışında test 2500den başlıyor. Basit bir test yüzde 99 doğruluk diyorlar imkan varsa yaptırın içiniz rahat eder

Merhaba İstanbul'da iseniz Ümraniye araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor onun dışında test 2500den başlıyor. Basit bir test yüzde 99 doğruluk diyorlar imkan varsa yaptırın içiniz rahat eder
Umraniye perinatolojinin kendi icinde muayene alanlari var hangisine randevu almak gerekir biliyor musun riski gebelik ve tarana bolumu var

X