- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- Konu Sahibi dilektekniker
Carrie hayirli olsun. Benim de ikili test sonucum hem yas hem hormon yuksek risk çıkmıştı. Doktorum yas riskine takilmadigini soyledi. Ama hormon degeri yüksek çıkınca nifty testi yaptirdik sonucu guzel geldi. Ense ve burun ölçümleri de iyiydi. Senin sadece yas riski çıkmış burun kemigi ve ense ölçümü iyiyse hiç takılma. Ayrıntılı ultrason da yapılınca için rahatlar.
Hormon yüksek çıkması ne demek acaba bhcgh değeri mi%99 küsür bir sonuç veriyor.
Canım merhaba bir şey sormak istiyorum 3 lü test yaptırdın mı o nasıl çıktı. Bende de kanda risk çıkıyor ölçümler normal dediler 1:141 riskim yüksekCnm bnce sonuclarin normal simdi bnmkileri unuttum ama down sendromu riskim 81/1 di benmkinin.ama suan kucagimda saglikli 22 aylik bebegim var rabbim korusun insallah cümlemizin evladini icindede bnmkini insallah. Demem o ki o testlere inanıp moralini bozma ki seninki gayet normal değerlerde. Saglikla kucagina al yavrunu insallh
Yaş değil ama yaş 1:500 küsürdü. Bu arada yaşım 33
o zaman hormon mu yüksek çıkmış oluyor kan değerim yanlış anlamadıysam 295 binlerde ilk gebeliğime baktım oğlum bu haftalar da 38 binlerdeymiş daha çok endişelendim.
Şimdi 3 lü sonuçlarıma e nabızdan baktım oran olarak vermemiş ama kan 225 bin yani hala yüksek. Perinatolağa gönderdiler o gün o da baktı ölçümler normal ama risk 141 olduğu için amniosentez önerdi bence yap dedi tabi reddettim düşünmüyoruz.
Son düzenleme: