Ikili test sonucu beni cok korkuttu..nolur bilgi verir misiniz

Canim ben bebegimi baska bi sebepten oturu malesef kaybettim ama ikili testteki soylenen hic bir risk yoktu bebegimde...olumsuz bi seyler soylendi evet haklisin kotu hissetmekte ama o kadar cok riskli cikip saglam dogan var ki..sadece ihtimal sana soylenen hamileligini zehir etme kendine gen testi yaptır. Biraz pahali ama yuzde 99 sonuc veriyo.

Başın sağolsun canım çok zor Allah sabırlar versin ( Perinatolog nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum randevuyu aldık 16. Haftada gideceğim. Amniyosentez düşünmüyorum. Raporun en sonunda biokimyasal risk 1:5 yazıyor o yüzden çok korkuyorum. sonuç ne cikarsa çıksın ondan vazgecmeyecegiz ama üzülüyorum elimde değil

Canım vazgeçmeyeceksen yaptırma benimde ikili tarama riski 1:50 kombine risk 1:137 çıktı yüksek riskti bende nipty (fetal DNA testi ) yaptım şükür temiz çöktü şuna 8 aylığım eğer vazgeçmeyeceksen en basından yapılmaması bu tarama testleri sonra hamileliğin 9 ayı boyunca akılda deli sorular kalıyor rabbim temiz sonuçlar almayı nasip etsin

Herşeyiyle kabulüm gen testini sadece kendimizi hazırlamak için araştırmaya başladım doğumda öğrenmek daha zor diye düşündüğümden. Bilmiyorum canım belki de doktor hiç bir test istemeyecek belki de kendi doktorumun dediği gibi sadece yaştan dolayı yüksek çıktı ya da dünya tatlısı bir meleğim olacak bilemiyorum ki işte bu ikilem çok kötü. Herşeyin hayırlısı.

Amin canım aynen yaştan yüksek çıkıyor zaten öyle tabi ki ikili testin sonra insan öğrenmek istiyor halkında hayırlısı olsun inş

Kīzlar iyi akşamlar ikili tarama testim bir şey anlamadım var mı anlayan aranızda

Eklentiler

• IMG_20200413_195108.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 435
Yurt dışında yaşıyorum. İkili testten önce kendim yaptırmaya karar verdim. Yaşım 37. Eşimde kromozom inversiyon var. Kendisi sağlıklı fakat bir ihtimal kromozomlarinin birinde inversiyon olan kişinin düşük ve ya engelli bebek riski var. Bu acidan riskli grupta sayılırız. 2 gün sonra Panaroma testi için randevu aldım. Her ne kadar sonucundan korksam da bile bile sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek, ona da kendimize de eziyet etmek istemiyorum. Down belki de en masumu. Çok daha vahim zihinsel engele neden olan vakalar var ki yazık hem ebeveyn için de hem çocuk içinde. Göz göre göre yapamam ben. Bu açıdan tıbba guvenmekten başka çarem de yok.

Sonucunuz ne cıktı acaba

Sonucum temiz çıkmıştı aylar önceydi bu. Sağlıklı ilerleyen bir hamileligim var şükürler olsun
Çok sevindim,benim de ikili test 1/470 riskli çıktı,fetal dna testi yaptırdım,sonucunu bekliyorum,inşallah benim de tertemiz çıkar sonucum

aa ben de serenity yaptırdım çok memnun kaldım. sizin bebeğiniz kaç yaşında şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…