İkili Tarama Sonucu Yüksek Çıkan

Aynen canım benim de ultrason ölçümleri normaldi detaylıyı bekle sıvı aldırmadan önce. İnşallah çıkmaz bir şey 🙏🏻
Beklicem 16.hafta gel dedi doktor ama belki o zaman da kendi doktoruma giderim.
Kalbimizi ferah tutalım ve inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşacağımıza inanalım🌼🙏

Benim 13. Haftada kızımın cinsiyetini öğrendiğim gün ikili tarama testimin sonucu kombine 1/125 çıktı. Çok yüksek ihtimal down sendromu dendi. Aldırmak isteyip istemediğim soruldu. Çocuğumun cinsiyetine sevinemedim bile. Dünyam başıma yıkıldı o üzüntüyle kanamam oldu akşamına. Acil perinatoloğa gittik düşük riskin var amniyosentez testi yapamayız dendi. Sonraki gün gittim nipty testi yaptırdım. Down ve 80 tane hastalığa bakıldı. 15 güne çıktı sonuçlar negatif. Tertemizdi. Ama benim ömrümden ömür gitti. Aklı olan o 2li taramayı yaptırmaz. Bilseydim ben direkt nipty yaptırırdım.
Bende nifty yaptırdım sonuc bekliyorum inşallah benimde temiz gelir. İkili tarama testinde beta hcg yüksek çıkmış 107 ultrason bulguları normal sizin kan değerleri nasıldi

Bende nifty yaptırdım sonuc bekliyorum inşallah benimde temiz gelir. İkili tarama testinde beta hcg yüksek çıkmış 107 ultrason bulguları normal sizin kan değerleri nasıldi
Merhaba sonucunuzun fotoğrafını çekermisiniz rica etsem

Merhaba sonucunuzun fotoğrafını çekermisiniz rica etsem
Fetal dna sonucum bugun geldi cok şükür temiz geldi. İçinizi ferah tutun. Allah hepimize sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Eklentiler

• 20220804_202204.jpg
    20220804_202204.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 1.158
Fetal dna sonucum bugun geldi cok şükür temiz geldi. İçinizi ferah tutun. Allah hepimize sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok sevindim sağlıcakla kucaklayın bebeğinizi inşallah 🙏
Papp a ve FREE beta değerimiz hemen hemen aynı sizinkiyle.
Benim kombine riskim sizinkinden daha yüksek tabi 1/287.
Benim içimde rahat bende bişey olduğunu düşünmüyorum 🙏

X