İkili test hamilelik ve cinsiyet

Unutkanbebek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
76
35
8
30
Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim haftaya ikili test yapılacak aslında biz pek de istemiyorduk çünkü ne olursa olsun hem aldırmak istemiyoruz hem de genelde yanıltıcı oluyor bir de boşa tonla stres para … ama yine de yaptırmaya karar verdik bir de doktorumuz cinsiyeti tahmin olarak söylerim ama ikili testte net olur onu bekleyelim dedi:( ultrason fotoğrafına göre sizce cinsiyeti ne bir de haftasına göre tombik mi bana mı öyle geldi :)))

Eklentiler

• DCB483C3-EA3B-4AA3-BFE5-9B0EB9A34BE0.webp
    DCB483C3-EA3B-4AA3-BFE5-9B0EB9A34BE0.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 329
Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim haftaya ikili test yapılacak aslında biz pek de istemiyorduk çünkü ne olursa olsun hem aldırmak istemiyoruz hem de genelde yanıltıcı oluyor bir de boşa tonla stres para … ama yine de yaptırmaya karar verdik bir de doktorumuz cinsiyeti tahmin olarak söylerim ama ikili testte net olur onu bekleyelim dedi:( ultrason fotoğrafına göre sizce cinsiyeti ne bir de haftasına göre tombik mi bana mı öyle geldi :)))
ERKEK GİBİ SANKİ BENİM ULTRASONUMLA KIYASLADIM KAFA YAPISINI :) BENİİMKİ ERKEK

Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim haftaya ikili test yapılacak aslında biz pek de istemiyorduk çünkü ne olursa olsun hem aldırmak istemiyoruz hem de genelde yanıltıcı oluyor bir de boşa tonla stres para … ama yine de yaptırmaya karar verdik bir de doktorumuz cinsiyeti tahmin olarak söylerim ama ikili testte net olur onu bekleyelim dedi:KK43: ultrason fotoğrafına göre sizce cinsiyeti ne bir de haftasına göre tombik mi bana mı öyle geldi :)))
Çok merak ettim cinsiyet ne oldu acaba benim bebegimin yapısına benziyor biz henüz ogrenemedik

Back
X