- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi Melek010101
Anladım canım teşekkürler sabah doktora ulaştım telefon ile sonuç normal dedi çok şükür
Çok sevindim canım sağlıkla al bebeğini kucağına:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım teşekkürler sabah doktora ulaştım telefon ile sonuç normal dedi çok şükür
Amin canım hepimiz inşallah:)Çok sevindim canım sağlıkla al bebeğini kucağına:)
Yüksek sonuç derken?? Bebeğinin engelli olma olasılığı düşük bu değerlere göre yani çok iyi çıkmış sonuçların . Yüksek sonuç dediğin ne anlamadımkızlar merhaba
benim test sonuçlarımda doktor risk var dedi ve beni gerçekten çok korkuttu .
çok mu yüksek anlayamadım yardımm eder misiniz.
PAPP-A 0,73
FB-HCG 3,68
YAŞ RİSKİ 1:843
KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ 1:625
TRİSOMY 12/18 +NT <1/10000
GRAFİĞİN ALTINDA YAZAN
TRİSOMY 13/18 +NT
HESAPLANAN TRİSOMY 13/18 TEST RİSKİ (NUCHAL TRANSLUCENCYİLE) <1:10000 DİR. BU DÜŞÜK RİSKİ İŞARET EDER.
OFF hiçbişey anlamıyorum da stres oldum. sonuçları yüksek çıkıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan var mı?
DOWN SENDROMU RİSKİ VAR DEDİ AMNİOSENTEZ YA DA FETAL DNA YAPTIRALIM DEDİYüksek sonuç derken?? Bebeğinin engelli olma olasılığı düşük bu değerlere göre yani çok iyi çıkmış sonuçların . Yüksek sonuç dediğin ne anlamadım
Beta 23, erkek bekliyorum.Peki kızlar f betahcg değeri 50 nin altında çıkarsa oğlan 50 nin üzerinde çıkarsa kız diyorlar doğruluğu var mı bunun?
Kızımda da beta 25miş
Hipotezi çürüttüm.
625/1 en düşük riskin bence buda çok çok düşük değil. Sağlıklıdır bebeğin korkma sen bunlar kombine test ihtimal yaniDOWN SENDROMU RİSKİ VAR DEDİ AMNİOSENTEZ YA DA FETAL DNA YAPTIRALIM DEDİ
Benim drumda risk gördü. Yasim 35.kombine risk 1.162,ikili test 1.61,yaş riski 1.269 ,trisomy 13/18+nt <1:10000kızlar merhaba
benim test sonuçlarımda doktor risk var dedi ve beni gerçekten çok korkuttu .
çok mu yüksek anlayamadım yardımm eder misiniz.
PAPP-A 0,73
FB-HCG 3,68
YAŞ RİSKİ 1:843
KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ 1:625
TRİSOMY 12/18 +NT <1/10000
GRAFİĞİN ALTINDA YAZAN
TRİSOMY 13/18 +NT
HESAPLANAN TRİSOMY 13/18 TEST RİSKİ (NUCHAL TRANSLUCENCYİLE) <1:10000 DİR. BU DÜŞÜK RİSKİ İŞARET EDER.
OFF hiçbişey anlamıyorum da stres oldum. sonuçları yüksek çıkıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan var mı?
allah razı olsun sizden az da olsa rahatlattınız cevap vermeniz bile yeter çok çok teşekkür ederim.625/1 en düşük riskin bence buda çok çok düşük değil. Sağlıklıdır bebeğin korkma sen bunlar kombine test ihtimal yani
teşekkür ederim allah razı olsun.Degerin altinda yaziyor demek risk yok demektir
merhaba korkmayın sizin yaştan kaynaklı benim korkma sebebim yaşımın 27 oluşu 35 yaş üstüne ikili test önermiyorlar direk amiyosentez diyorlar temz çıkarsa üçlü ve dörtlüleri yaptırmıyorlar bile. sizi çok iyi anlıyorum maalesef. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞLHBenim drumda risk gördü. Yasim 35.kombine risk 1.162,ikili test 1.61,yaş riski 1.269 ,trisomy 13/18+nt <1:10000
Amiyosentez yada kan testi yani dna istedi..bugun baska dra gosterdim sonucumu.bu dr amiyosentez onerdi.
Cok kararsizim...ne yapacagimi bilemiyorum.
Grafik yazan yere tiklayin orada riskler olusturulmus halde sonuc cikarArkadaslae benimkide boyle bayramdan once gitmistim. test sonucuna e nabizdan baktim haftaya gostercem sizce bi sikinti var mi
ense kalinligi 1.5 ti
hepsinde grafik var ama ikili teste girince rapor ektedir ibaresi yer aliyor canim ek de yok görünmüyorGrafik yazan yere tiklayin orada riskler olusturulmus halde sonuc cikar