- 11 Ağustos 2016
- 131
- 62
- 28
- 33
- Konu Sahibi Melek010101
-
İnşallah canım ya bende merak ettim.Testin normal çıkmış canım. Yani sorun görünmüyor. Benimde buna benziyordu çünkü. Normal sorun yok dedi 3lü de yapmadı o sebeple
İnşallah canım ya bende merak ettim.Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah.
Sonucun mükemmel korkacak bişey Yok :)Kızlar merhaba. Benim sonucumuda yorumlarmisiniz lutfen. Ense kalınlığı 1.11 çıkmıştı.
Ayyy Allah razı olsun cnım benimm :) rabbim gönlüne göre versin inşallah :*Sonucun mükemmel korkacak bişey Yok :)
Amin Can'ım hepimizinAyyy Allah razı olsun cnım benimm :) rabbim gönlüne göre versin inşallah :*
sonuclariniz guzel ama risk tablosu olur neden yokkiKızlar merhaba bemimde ikili test sonuçlarım cıkmıs ama ben hiçbişey anlamıyorum
PAPP-A: 2,31
F.BETA HCG: 73,5
Ense kalınlığıda: 1,1 mm çıkmıştı.
Yorum yapabilirseniz çok sevinirim. İnternette araştırdığım testlerde 1/250 gibi risk oranları falan yazıyor ama bende sadece bu sonuçlar var
Bende anlamadım ki canım sadece bunlar yazıyor sonuçlarıma netten baktım belki doktorun kendi ekranına düşer grafik ama yurtdışında olduğu için ulaşamıyorum beklemekde baya stresli inşallah iyidir herşey yorumun için teşekkür ederimsonuclariniz guzel ama risk tablosu olur neden yokki
olabilir..ama ense olcusu beta pap oranlari guzel cikmis:)Bende anlamadım ki canım sadece bunlar yazıyor sonuçlarıma netten baktım belki doktorun kendi ekranına düşer grafik ama yurtdışında olduğu için ulaşamıyorum beklemekde baya stresli inşallah iyidir herşey yorumun için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim :)olabilir..ama ense olcusu beta pap oranlari guzel cikmis:)
Kızlar bana da yardım edin ense kalınlığı 1.1 çıktı fhcg : 96.3olabilir..ama ense olcusu beta pap oranlari guzel cikmis:)
sonuclar guzel gorunuyor ense kalinligida iyi cikmisKızlar bana da yardım edin ense kalınlığı 1.1 çıktı fhcg : 96.3
Pappa: 2.06
Risk grafiği bende de Yok
Çok sağol canım hiç anlamıyorum Yen'i gördüm sonucu nettensonuclar guzel gorunuyor ense kalinligida iyi cikmis
Canım merhaba benim de böyle çıktı yorumlar misin acaba anlıyorsun eğer çok merak ediyorumTestin normal çıkmış canım. Yani sorun görünmüyor. Benimde buna benziyordu çünkü. Normal sorun yok dedi 3lü de yapmadı o sebeple
Canım merhaba benim de böyle çıktı yorumlar misin acaba anlıyorsun eğer çok merak ediyorum Eki Görüntüle 2009366
Anladım canım teşekkürler sabah doktora ulaştım telefon ile sonuç normal dedi çok şükürAçıkçası grafikli olanı benim testimle karşılaştırarak anlayabiliyorum . Senin testin farklı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?