- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
-
- Konu Sahibi missladybird
Kismetse bizde bu cumartrsi ense kalinligini olcturmeye gidicegiz minigimizinArtik ikili test zamanlarimiz geliyor. Ben bugun olcumlerii yaptirdim. Ense kalinligimiz 1,5 cikti. 11+4 tteyiz suan kalp atismiz 157 cikti doktorumuz erken bir cinsiyet tahmininde de bulundu ve kiza benzettigiini soyledi :) :) :)
birde kan verim bugun. Tstlerin sonucu 1 hafta sonr cikacakmis. Merkla bekliyprum.
Sizlerinde aranizdan 2 li test yaptirn varsa olcumlerini ve sonuclarini biraya yazarsa sevinirim.
evet canım ben küçüklüğümden beri kız çocuk hayal ederdim. İnşallah bu erken tahmin doğru çıkar:)Hayırlı olsun umarım sağlıkla gelir bebişin kız olması da ayrıcalık bence
amin canım inşallah. Sonuçlarını bizimlede paylaşırsan çok seviniriz.Kismetse bizde bu cumartrsi ense kalinligini olcturmeye gidicegiz minigimizinve ikili test tabiki rabbim saglikli sihhatli bebisler nasip etsin cumlemize insallah
benimki de 2 marttaBenim 2 li testim 2 martta daha 2 hafta var inşallah cinsiyeti hakkında yorum yapar doktorum
İnşallah aynen öyle merak ediyorumki sağlıkla kucağıma alıcammı o Minicik ellerini tutabilicemmi cennet kokusunu içime çekebilicemmi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinbenimki de 2 martta
nasıl meraklanıyorum, düşünüyorum, endişeleniyorum, resmen gerginim
Allah sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsinhepimize
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkli bir sekilde rabbim kucagimiza almayı nasip etsin ikili test 12 haftalıkkenmi yapılıyor12+3 de yapildi kontrollerimiz ama olcumleri bilmiyorum. Hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi dedigi icin sorma gereksinimi duymadim. Kiz dedi cinsiyetine ama bakalim ilerde ne olucak :)
Turkiyede nasil oldugu konusunda hic fikrim yok malesef. bu 12. haftada yapilanin adi ikili testmi onu bile bilmiyorum acikcasi. 12.haftada saglik kontrolu yapiliyor burda down sendromu, acik bel ,olusmamis beyin kalp ve plesentadaki kan miktarini olcuyorlar. birde sansin varsa bebegin cinsiyetini soyluyorlar :)Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkli bir sekilde rabbim kucagimiza almayı nasip etsin ikili test 12 haftalıkkenmi yapılıyor
burdada hemen hemen aynı plasentaya rahim uzunluğuna ense kalınlığına down sendromu riskine vs. Bakılıyor canım.Turkiyede nasil oldugu konusunda hic fikrim yok malesef. bu 12. haftada yapilanin adi ikili testmi onu bile bilmiyorum acikcasi. 12.haftada saglik kontrolu yapiliyor burda down sendromu, acik bel ,olusmamis beyin kalp ve plesentadaki kan miktarini olcuyorlar. birde sansin varsa bebegin cinsiyetini soyluyorlar :)
11 ile 14. hafta arası canımCanım hayırlı olsun bebişin sağlıkli bir sekilde rabbim kucagimiza almayı nasip etsin ikili test 12 haftalıkkenmi yapılıyor
sonuç kağıdını ve ultrason olcumunde alınan redimleri vermediler mi tatlum.12+3 de yapildi kontrollerimiz ama olcumleri bilmiyorum. Hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi dedigi icin sorma gereksinimi duymadim. Kiz dedi cinsiyetine ama bakalim ilerde ne olucak :)
Sorun varsa zaten yonlendirme yapiliyor ayrintili ultrason icin yoksa hic birsey bebegin resimlerinden baska birsey yok.sonuç kağıdını ve ultrason olcumunde alınan redimleri vermediler mi tatlum.