- 7 Mart 2010
- 26
- 18
- 39
-
- Konu Sahibi missladybird
aynen koca yazı cekicez :) tam havalar ılıncak hayırlısınla bebeğimize kavusucaz :) senin dogum ne zamana geliyo ? eylül kac yani ?
benim eylül 14 görünüyor son adetime göre canım ama doktor ultrasonda 1 hafta ilerdesin diyor. eylülün ilk haftası gelir diye düşünüyorum ben de. yaz hamileliği biraz zor diyorlar. bakalım napcaz :) senin ne zaman görünüyor doğum?
benim 8 eylül gözüküyo haftasınla uyumlu gidiyomus oyle demisti doktor en son gittigimde 5 martta kontrolum var bakalım o zaman ne dicek :) olsun nabalım bebişlerimize kavusucaz ya anlamadn biter insallah hamileliğimiz :) kilo aldın mı sen hiç ?
aynen bian önce kavuşalım da yaz kış farketmez :) ben 1 kilo aldım. bulantılarım kusmalarım yeni geçti. iştahım hiç yoktu. yeni yeni yerine gelmeye başladı. ben kilolu hamile kaldığım için doktor kiloya dikkat etmemi söledi. her ay bir kilo almalısın dedi. hiç sanmıyorum ama elimden geleni yapıcam. senin bulantın oldu mu? sen kaç kilo aldın?
inşallah canım yaa. ben de en fazla 20 kilo almak istiyorum. sonrasında vermemiz de zor olur yoksa... 50 kiloyla hamile kalsam hiç düşünmezdim bile :)benim 10.cu haftaya kadr bulantım cok vardı iştahım hiç yoktu hep kraker tarzı seyler yiyodum.şimdi gecti bulantılarm yemek yiyebiliyorum. şu ana kadr hiç kilo almadım. 83 kiloyla hamile kaldım hala öyleyim normal dogum istiyorum doktorum 15 kilo alma hakkın var fazlasını alırsan normale alamam seni dedi inşallah almayız
inşallah canım yaa. ben de en fazla 20 kilo almak istiyorum. sonrasında vermemiz de zor olur yoksa... 50 kiloyla hamile kalsam hiç düşünmezdim bile :)
aynen kaç kilo alırsam alayım derdim :) :) :) doğumda zor olurmus oyle diyolar :/ vücudunda değişiklik falan var mı belli oluyo mu karnın :) :)
birazcık çıktı karnım. ama yine de hamile olduğum anlaşılmıyor henüz. göğüslerim çok büyüdü benim. böle giderse 120 beden olucam :) sende çıktı mı göbiş?
esenyurtta esencan hastanesi canım.Benim hastanem 400 lira fiyat çıkardı çok geldi sorduğum çoğu kişi hep 100 civarı vermiş hangi hastane senin nerede?
Kızlar merhaba Benm test için günüm geçiyor yardımcı olun lütfen İstanbul da ne kadar fiyata nerede yaptırdınız. Testınızı Benm hastane 400 diyor. Devlet yapmıyor mı bu testi
Cnm hastaneye göre değişiyor fiyatlar ben balat hastanesinde 270 tl yaptırdım ama devlette yapıyor bu testleri tek sorun günün geçmeden randevu alabilmende çünkü genelde devlet hast. randevu ile çalışıyor ve ne yazık ki istanbulda 15 günlük randevuları hep dolu oluyor..Kızlar merhaba Benm test için günüm geçiyor yardımcı olun lütfen İstanbul da ne kadar fiyata nerede yaptırdınız. Testınızı Benm hastane 400 diyor. Devlet yapmıyor mı bu testi
yaptırdım canım ya bende o fiyata yakın bi fiyata yaptırdım medipol de neysekı doktor cok ilgiliydi cinsiyetine bile çok detaylı baktı oğluşumuz olcak inşallahCnm hastaneye göre değişiyor fiyatlar ben balat hastanesinde 270 tl yaptırdım ama devlette yapıyor bu testleri tek sorun günün geçmeden randevu alabilmende çünkü genelde devlet hast. randevu ile çalışıyor ve ne yazık ki istanbulda 15 günlük randevuları hep dolu oluyor..
Hayırlı olsun cnm benimde bi oğlum olacak Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah..Uaptır
yaptırdım canım ya bende o fiyata yakın bi fiyata yaptırdım medipol de neysekı doktor cok ilgiliydi cinsiyetine bile çok detaylı baktı oğluşumuz olcak inşallah
Âmin inşallah canm :)Hayırlı olsun cnm benimde bi oğlum olacak Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah..