- 1 Şubat 2015
- 236
- 107
- 38
canım hangi ildesin ona göre bişey söylicem(ayrıca riskin çok düşük)iyi günler şu an tam olarak 14 haftalık hamileyim. Bugün 2li tarama test sonucumu aldım gecen 10 gün önce testi verirken ultrason ile ense kalınlığı ölçümü yapıldı 2,23 çıkmıştı normal demişti doktorum 1 hafta sonra başka bir doktora ultarson ölçümü yapıldı 2,9 çıktı yani 3 gün önce 13 hafta 4 günlükken doktor sınırda olduğunu söyledi ve amniyosentez önerdi ben cok tedirgin oldum bugün test sonucumu aldım ve kendi doktoruma gösterdim ben önermiyorum dedi sonuclarım şu şekilde fb-hcg 39,8 papp-a 2,83 1,10 düzeltilmiş mom ve 1,38 düzeltilmiş mom kombine risk ikili test 1:10000 yaş riski 1:1187 trisomy 13/18+nt 1:10000 çıktı sizde yorumlarsanız cok sevinirim teşekkürler
Sakin amniyosentez derlerse yaptirma ankarada koldan kan aliyorlar 2 haftada soyluyorlar ne oldugunu ama canim allah korusnn korkma riskin cok dusuk gorunuyor allahin izniyle
Hayatim ankara kizilayda eyup ekici var nukleer tip uzmani ona gidersen 380 lira eger hrs klinikte kan aldiririm kesn sonuc istiyorm dersen genetik uzmani nejat imirzalioglu 1500 lira bn korkumdn ikisinede gittimBu testi nerede yaptırdın rica etsem ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Hayatim ankara kizilayda eyup ekici var nukleer tip uzmani ona gidersen 380 lira eger hrs klinikte kan aldiririm kesn sonuc istiyorm dersen genetik uzmani nejat imirzalioglu 1500 lira bn korkumdn ikisinede gittim
Bu testlere inanmiyorm sende dusnme bile hyir siylenemzarkadaşlar mrhaba . risk analiz tablosu halen çıkmamış ancak papp-a değeri 1858 free bhcg 35 çıkmış tek başına bunlara bakılarak birşey söylenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?