• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikili tarama testinde risk:((

Bora. Bey lütfen cevaplar mısınız. Gebelik yaşı 11+4 nuchal translucency: 1.60 mm f b-hcg 74.7 PAPP-A 0,446 mllUml düzeltilmiş mom fbhcg 1.81 PAPPA 0.25 kombine risk 1/159 ikili test 1/55 yaş riski 1/1324 çok korkuyorum Bora bey doktorum bana perinatoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi lütfen cevaplayın

Bu sonucumu değerlendirebilirmisiniz doktor bey
image.jpg

BORA BEY SONUÇLARIMI BİRDE SİZ YORUMLAR MISINIZ.İkili test tarama sonucumu Jpeg formatında ekledim hocam.Doktorumuz şu aşamada amniosentez önermedi.Sizin oranlarınız çok kötü değil dedi.Değerlerin birinin güzel olduğunu diğer değerin ise riskinin çok da düşük gelmediğini arada bir değer olduğunu söyledi.16. haftada biyokimyasal bir başka test var 4'lü test,onunla kombine edeceğim eger bu test güzel geçerse belki yüz güldürücü şeyler olur dedi.Ama ben çok endişeleniyorum.Yorumlarınızı bekliyorum hocam

Eklentiler

• tarama0001.jpg
    tarama0001.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 979
Benimkini de yorumlarmısınız ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-15-08-43-58.png
    Screenshot_2016-03-15-08-43-58.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 502
09.97.2013 tarihinde ikili test sonucum 1/216 risk çıktı hemen aynı gün önce prof ertesi günde doç. gittim amniyosentez önerdi öncelikle kararsız kaldım çünkü ilk 3 ayda düşük riski yaşadım ve çok ağır bir 4 ay geçirdim bu operasyon sonuncunda tekrar düşük riski olacağı için kararsız kaldım ancak %100 sonuç alacağım için 25 temmuz amniyosentez operasyon geçirdim. operasyon sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadım veee 21 gün sonra bir akşam üstü laboratuvardan tel geldi ancak sonucunuz çıktı doktorunuzdan bilgi alın dediler doktoruma ulaşamadım sonuç kötümü acaba ondan mı söylemediler diye sabaha kadar ağladım laboratuvar ısrarımıza rağmen doktorunuzla görüşün dedi sabah koşa koşa hastaneye gittim fakat bu seferde dr doğumdaydı sekterine ulaştım doğumma girdi ve sonuç kağıdımı gösterdi sekterin gülen yüzünü görünce seviçten ağlayarak boynuna sarıldım ve 15 dk hıçkıra hıçkıra ağladım öğleden sonra ultrasyona girdim sağlıklı bebeğimi bir kez daha gördüm bebeğimin erkek olduğunu öğrendim evet arkadaşlar tosunpaşamı allahın izniyle kucağıma alacağım günü bekliyorum.veee sizlere teşekkür ediyorum iyi ki vardınız bu 40 sizin sayenizde sizden moral alarak daha kolay geçirdim.çok zor bir süreç şuan bunları yazarken bile ağlıyorum.Allah herkesin bebeğini sağsalim eline almasını nasip etsin
Ne mutlu sana canim. Rabbim bizede nasip etsin. Bende bugun sonuclari aldim ikili testin. Biyokimyasal riski cikti. Napicagimi sasirdim, 1:59 biyokimyasal risk. Sen hangi sehirdesin. Ben doktorumu hic sevmiyorum, istanbul da onerecegin bi doktor varmi

Benim sonuclarimda burda. Biyokimyasal risk cikti. Artik dr Bora bey yok belliki :(( banada AS onerdi doktor ama cok korkuyorum kafam allak bullak :(

Eklentiler

• IMG-20160406-WA0171.jpeg
    IMG-20160406-WA0171.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 558
Benim sonuclarimda burda. Biyokimyasal risk cikti. Artik dr Bora bey yok belliki :KK43:( banada AS onerdi doktor ama cok korkuyorum kafam allak bullak :KK43:
Benimde riskim yüksek çıkmıştı as. Yerine nifty test yaptırdım koldan 1 tüp kan alınıyor belki dr sanada önerir. ..

Benimde riskim yüksek çıkmıştı as. Yerine nifty test yaptırdım koldan 1 tüp kan alınıyor belki dr sanada önerir. ..
Gecmis olsun. Peki sonucun nasil cikti? O test kesin sonucmuymus. Bide harmoni test var diyolar

Gecmis olsun. Peki sonucun nasil cikti? O test kesin sonucmuymus. Bide harmoni test var diyolar
Sonuç iyi çıktı %99 diye biliyorum biraz pahalı ama as. Gibi riski olmayan bir test zaten bana hem özel has. Dr. Önerdi hemde davet has dr. Ben 1750 tl. Yaptırdım ama çok zor günlerdi içim rahatladı allaha şükür

Sonuç iyi çıktı %99 diye biliyorum biraz pahalı ama as. Gibi riski olmayan bir test zaten bana hem özel has. Dr. Önerdi hemde davet has dr. Ben 1750 tl. Yaptırdım ama çok zor günlerdi içim rahatladı allaha şükür
Ne mutlu sana. Darisi basima İnsaallah. Benim biyokimyasal risk 1:59 cikti. 15 gun sonra gel dedi doktor ama ben napicam nasil beklicem hic bilmiorum.

Ne mutlu sana. Darisi basima İnsaallah. Benim biyokimyasal risk 1:59 cikti. 15 gun sonra gel dedi doktor ama ben napicam nasil beklicem hic bilmiorum.
İşlh cnm sende güzel haberler alırsın ikili taramaya çok takılmamak lazım aslında ama insan takılıyor işte çok ağlamıştım ben çok zor bir süreç allah yardımcın olsun ne için 15 gün sonra gel dedi as. İçinmi? Usg nasıl çıktı senin ben bide ayrıntılı usg girmiştim ama tabi usg kan yada as. Gibi güvenelir olmuyor .. birde as. İçin 16. Haftayı beklemek gerekiyor kan testini hemen yaptır biliyorsun bu arada eyer kan testinde de problem çıkarsa tekrar as. Oluyorsun bu yasal gereklilik cnm.

İşlh cnm sende güzel haberler alırsın ikili taramaya çok takılmamak lazım aslında ama insan takılıyor işte çok ağlamıştım ben çok zor bir süreç allah yardımcın olsun ne için 15 gün sonra gel dedi as. İçinmi? Usg nasıl çıktı senin ben bide ayrıntılı usg girmiştim ama tabi usg kan yada as. Gibi güvenelir olmuyor .. birde as. İçin 16. Haftayı beklemek gerekiyor kan testini hemen yaptır biliyorsun bu arada eyer kan testinde de problem çıkarsa tekrar as. Oluyorsun bu yasal gereklilik cnm.
Su anda 13 haftaligim. Niye gel dedi hic bilmiyorum ama ben doktorumu degistiricem. Hic memnun degilim o adamdan, haftaya yeni bi doktora gidip olani biteni anlatip 3 boyutlu ultrason isticem. Ordada cikiyormus. Bana sadece ikili test yapildi. Normal ultrasonda ense kalinligi normaldi, burun kemigide normaldi. Hatta doktorum saglikli, bi tehlike yok demisti ama ikili testte biyokimyasal risk 1:59 cikinca downsendromlu olabilir dedi. Kafam cok karisti yani.

Su anda 13 haftaligim. Niye gel dedi hic bilmiyorum ama ben doktorumu degistiricem. Hic memnun degilim o adamdan, haftaya yeni bi doktora gidip olani biteni anlatip 3 boyutlu ultrason isticem. Ordada cikiyormus. Bana sadece ikili test yapildi. Normal ultrasonda ense kalinligi normaldi, burun kemigide normaldi. Hatta doktorum saglikli, bi tehlike yok demisti ama ikili testte biyokimyasal risk 1:59 cikinca downsendromlu olabilir dedi. Kafam cok karisti yani.
Benimde aynı seninki gibiydi cnm usg ve test sonucu. . Bence çok vakit kaybetmeden yeni dr bul kendinide üzme herşeyin hayırlısı ve emin ol temiz çıkıcak tüm sonuçlar. ...

Benimde aynı seninki gibiydi cnm usg ve test sonucu. . Bence çok vakit kaybetmeden yeni dr bul kendinide üzme herşeyin hayırlısı ve emin ol temiz çıkıcak tüm sonuçlar. ...
İcimi rahatlattin azda olsa Allah razi olsun. Sonucu paylasicam burdan İnsaallah hayirli sonuclar yazarim. Dualarinizi esirgemeyin

Back