Çok var örnekler bu şekilde olup normal kromozomlu doğan bebeklerKocaeli’de perinatolog pgtsiz embriyoydu benim 10 yıl üzerine hatırlarsın beni hamile kaldım şimdide çok kötüyüm diyorum çok istememeliyim diye bir şeyi anne baba hayatta olmayınca özel çocukların bakımından korkardım hep
1.7 ense burun kemiği var evet alenen belli fetal DNA için kan verdim bugün nifty mi oluyorEnse kalınlığı ne çıktı bu sayılar sadece kombine nifty yaptirdin mi ya da cvs araştırdın mi
Ense kalınlığı çok iyi benim 2.8 çıktığı için kurtaj yapmak istemişti doktor bence bu saçma tahmini kombineyi takip stres yapmayın nifty 15 iş günü içinde çıkıyor ins yakın zamanda güzel haberler verirsiniz benimde memorialde olmuştu tedavim bu arada1.7 ense burun kemiği var evet alenen belli fetal DNA için kan verdim bugün nifty mi oluyor
Evet canımCnm merhaba memorial grubundan hatırlıyorum ilk bebeğin Down sendromlumu doğdu benimde yüksek risk çıktı fetal DNA yaptırdım sonuç bekleyeceğim
İnşallah cnm seni hatırlıyorum güzel haberler vermek ümidiyleEnse kalınlığı çok iyi benim 2.8 çıktığı için kurtaj yapmak istemişti doktor bence bu saçma tahmini kombineyi takip stres yapmayın nifty 15 iş günü içinde çıkıyor ins yakın zamanda güzel haberler verirsiniz benimde memorialde olmuştu tedavim bu arada
Canım dua et hayırlısı hangisiyse o olsun özel bir kızım var evet evlat evlattır doğduktan sonra daha iyi anlıyor insan. ikili yqptırmasaydım doğumda sürpriz olacaktı fetal falan yaptırmadım ben. Ense kalınlığı 1.4 burun kemiği normaldi. İkili testi normal çıkıp down doğan bebekte çok ikili riskli çıkıp down olmayan bebekte doğabiliyorKocaeli’de perinatolog pgtsiz embriyoydu benim 10 yıl üzerine hatırlarsın beni hamile kaldım şimdide çok kötüyüm diyorum çok istememeliyim diye bir şeyi anne baba hayatta olmayınca özel çocukların bakımından korkardım hep
Yaşın kaçtı cnm seninCanım dua et hayırlısı hangisiyse o olsun özel bir kızım var evet evlat evlattır doğduktan sonra daha iyi anlıyor insan. ikili yqptırmasaydım doğumda sürpriz olacaktı fetal falan yaptırmadım ben. Ense kalınlığı 1.4 burun kemiği normaldi. İkili testi normal çıkıp down doğan bebekte çok ikili riskli çıkıp down olmayan bebekte doğabiliyor
Ins cnm bol bol dua etİnşallah cnm seni hatırlıyorum güzel haberler vermek ümidiyle
32 de toplandı yumurtalar 33 te transfer oldu senin yaş kaçYaşın kaçtı cnm senin
36 da toplandı 35 te transfer oldu cnm32 de toplandı yumurtalar 33 te transfer oldu senin yaş kaç
Seninde aslında riskli Bi yaş değil ters yazmışsın zaten36 da toplandı 35 te transfer oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?