-
- Konu Sahibi semiramis1990
Detaylı ultrason cok gerekli öyle demeyin her organina bakıyorlar teker teker. Kaç çıktı ensesi bide baska bulgu var mi ultrasondaBenim başıma geldi ben hiçbir taramayı yaptırmadım. Aklımı bulandırmasınlar diye. Ama iki gün önce detaylı ultrasonu muz vardi herseyi çok temiz çıktı ama ensemiz biraz kalın çıktı. Keşke hiç gitmeseydim boşu boşuna aklımı bulandirdilar
Sırf onun için girdim sağlık sorunu varsa tedavi edilsin doğumdan hemen sonra diye. Başka hiç bir bulgu yok şükür sadece ensemiz 6 olması gerekirken 7,5 çıktıDetaylı ultrason cok gerekli öyle demeyin her organina bakıyorlar teker teker. Kaç çıktı ensesi bide baska bulgu var mi ultrasonda
Doktorun ne dedi pekiSırf onun için girdim sağlık sorunu varsa tedavi edilsin doğumdan hemen sonra diye. Başka hiç bir bulgu yok şükür sadece ensemiz 6 olması gerekirken 7,5 çıktı
Çok düşük ihtimal ama dovn sendromu olabilir dedi. Bütün organları sağlıklı bu olasılığı daha çok düşürüyor ama az da olsa ihtimal var karından su alarak yada DNA testi ile bakılabilir dediDoktorun ne dedi peki
Down olsa başka belirti de verirdi ultrasonda cnm bence yoktur bişey icin rahat olsun. Sağlıkla al kucağına insÇok düşük ihtimal ama dovn sendromu olabilir dedi. Bütün organları sağlıklı bu olasılığı daha çok düşürüyor ama az da olsa ihtimal var karından su alarak yada DNA testi ile bakılabilir dedi
İnsaAllah ya Rabbim kimseye şüphesini bile yaşatmasınDown olsa başka belirti de verirdi ultrasonda cnm bence yoktur bişey icin rahat olsun. Sağlıkla al kucağına ins
Yine yuksek cikmişSırf onun için girdim sağlık sorunu varsa tedavi edilsin doğumdan hemen sonra diye. Başka hiç bir bulgu yok şükür sadece ensemiz 6 olması gerekirken 7,5 çıktı
Canım sadece gidip kan veriyorsun.. Bebeğe bir zararı yok.. 11. Ve 13. Haftalar arasında yapılan bir test.. Kan vermeden önce bebeğine bakıyorlar ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu bazı organları inceleniyor, ölçümler yapılıyor .. Kan sonucunuz ve ultrason ile bebeğinizin kromozom bozukluğu taşıyıp taşımadığına dair değerlendirme yapılıyor..Kızlar bu test nasıl yapılıyor sadece kan mı alıyorlar cocuga zarar verir mi
Canım konuyu yeni gördüm eski bir konu ama merak ettim bebeğin nasıl??Ben çok pişmanım. Riskli çıktım. Şuan olsa yaptırmazdım.. O bahsettiğin hamilelik süreci ızdırap olan annelerden biriyim şuan..
Ulturasyon karından oluyor degil mi 11. Haftada gel dedi sanırım ikili tarama testi yapacaklarCanım sadece gidip kan veriyorsun.. Bebeğe bir zararı yok.. 11. Ve 13. Haftalar arasında yapılan bir test.. Kan vermeden önce bebeğine bakıyorlar ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu bazı organları inceleniyor, ölçümler yapılıyor .. Kan sonucunuz ve ultrason ile bebeğinizin kromozom bozukluğu taşıyıp taşımadığına dair değerlendirme yapılıyor..
Evet canım karından bakılıyor.. çok nadir de olsa vajenden bakan doktor oluyor..Ulturasyon karından oluyor degil mi 11. Haftada gel dedi sanırım ikili tarama testi yapacaklar
Teşekkürler bnm riskli zaten hayırlısı olsun hakkımızdaEvet canım karından bakılıyor.. çok nadir de olsa vajenden bakan doktor oluyor..
Neden riskli??Teşekkürler bnm riskli zaten hayırlısı olsun hakkımızda
İkiz gebeligşm vardı birinin kalbi durdu doktor o yasayanada zarar verebilir dediNeden riskli??