A ayla5284 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2023 2 0 40 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi -mathilda- #101 First234 .!.: Merhaba benim sonucumda böyle gelmişti sizin fikriniz yorumunuz olabilir mi Genişletmek için tıkla... First234 .!.: Merhaba benim sonucumda böyle gelmişti sizin fikriniz yorumunuz olabilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim de sonucum sizinkine çok benzer geldi. Fetal DNA testi yaptırmaya karar verdim.sizin şuan ki durumunuzu merak ettim bebeğiniz inşallah sağlıklıdır ben de çok endişeliyim.şimdiden çok teşekkür ederim.iyi günler
First234 .!.: Merhaba benim sonucumda böyle gelmişti sizin fikriniz yorumunuz olabilir mi Genişletmek için tıkla... First234 .!.: Merhaba benim sonucumda böyle gelmişti sizin fikriniz yorumunuz olabilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim de sonucum sizinkine çok benzer geldi. Fetal DNA testi yaptırmaya karar verdim.sizin şuan ki durumunuzu merak ettim bebeğiniz inşallah sağlıklıdır ben de çok endişeliyim.şimdiden çok teşekkür ederim.iyi günler