İkili tarama testi ve başıma gelenler

arkadaşlar merhabalar benim testime de bakabilir misiniz acaba devlet hastanesine gittik yüksek riskli dedi ultrasında değerler normal dedi sadece kanda böyle dedi yardımcı olur musunuz anlayan kardeşlerim

Sonuç aldınız mı ben de 11. Haftamda ikili test yaptırdım ve sonucum riskli 1/482 çıktı. Panaroma nıpt önerdiler.Şu ann onu yapmayı düşünüyoruz

şu an aynı durumdayım kan degerleri yüksek cıktı hormonlar felan ense kalıngı iyi ulutroson da sıkıntı yok daetylı gircem
Selamlar, benim ikili testim 1/11 çıkmıştı yani gerçekten çok yüksek bi oran. Çok kötü ve zor bir dönemdi bizim için. Ultrasonda herşey çok yolundaydı ama. Doktorumuz cvs yaptı (kendisi perinatoloji uzmanı) 3-4 gün içinde de temiz olarak sonuçlarımızı aldık çok şükür. Bu gibi durumlarda anladığım kadarıyla ultrason daha yönlendirici oluyor. Canınızı sıkmayın dua edin, herşey gönlünüzce olur sizin için en hayırlısı olur umarım.

cok geçmiş olsun benımde 2 tarama testi sıkıntılı cıktı ultroson ense de sorun yok kan ve hormanlar yuksek çikmişdir

Hamileanne merhaba yaInızı okudum benımde ultrasonumda şükür sıkıntı çıkmadı ama değerim 1/32 çıktı ve görüştüğüm tum doktorlar amınosentez onerdı 3 şubatta perınatolojı uzmanına gıttım o da burun kemıgı ense kalınlığı normal olduğunu ama rısklı göz aradı etmememi soyledı kanın yurt dışına gonderılen testını yaptık yarın 1 hafta olucak günler zaten 13 ocaktan berı geçmiyordu umarım bende güzel sonuçlar alırım bırsey sormak ıstıyorum 2 Li de Papa a - hcg degerlerınız sızınde mı bırı ınmıs bırı cıkmıs sekıldeydı çünkü doktora ultrasonda bırsey görünmüyor dedıgımde ama senın Papp a -hcg değerlerinde farklı gıbı sözler soylemıstı

Merhaba canım doğum yapmışsın Allah analı babalı hayırlı ömür versın ıns bebegın sağlıkla doğdu mu benımde doğum yaklaştıkça endıselerın arttı

Sonucunuz ne oldu acaba benim biyokimyasal riskim 1:65 hcg yüksek ama diğer oğlumda baktım onda da yüksekmiş ultrason birşey çıkmadı perinatolog normal dedi ama yinede sonuç gelene kadar rahat edemiyorum

Merhaba benim sonucumda böyle gelmişti sizin fikriniz yorumunuz olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20220810_195701.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 1.171
Merhaba. Benim de sonucum sizinkine çok benzer geldi. Fetal DNA testi yaptırmaya karar verdim.sizin şuan ki durumunuzu merak ettim bebeğiniz inşallah sağlıklıdır ben de çok endişeliyim.şimdiden çok teşekkür ederim.iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…