seratonin ))(beni seviyorum)(( Kayıtlı Üye 1 Mart 2007 1.078 43 118 Adana 19 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi seratonin #1 Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. ilk resim uzaktan bakınca abraham lincon, yakından arkası dönük bir kadın.. ikinci resim hem kadın silueti hem de yakası kravatlı adam.. bu iki fotoyu da arkadaşım çekmiş bi galeriden paylaşmak istedim sizlerle.. :1yes2:
Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. ilk resim uzaktan bakınca abraham lincon, yakından arkası dönük bir kadın.. ikinci resim hem kadın silueti hem de yakası kravatlı adam.. bu iki fotoyu da arkadaşım çekmiş bi galeriden paylaşmak istedim sizlerle.. :1yes2:
_EsCApE_ Hayat Şimdi Daha da Güzel Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 608 0 96 39 20 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seratonin #2 iki resimde Salvador Dalí'nin eseridir... ve ben bir hayranı olarak iki resmide çok beğeniyorum.. emeğine sağlık.. a.s
iki resimde Salvador Dalí'nin eseridir... ve ben bir hayranı olarak iki resmide çok beğeniyorum.. emeğine sağlık.. a.s
EFSUNN alamut Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 520 9 118 İstanbul 6 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seratonin #3 tekniğin adı sürrealist .. ben hem sürrealist resimleri hemde az sayıda heykellerini çok severim zeka ürünü yaratıcılık bu akımda yatar bence
tekniğin adı sürrealist .. ben hem sürrealist resimleri hemde az sayıda heykellerini çok severim zeka ürünü yaratıcılık bu akımda yatar bence
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 358 Adana 7 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seratonin #4 ispanya iç savaşı ressamlarındandır yani yaşanılan dönemdeki ekonomiyle kültürüyle gerekse savaşıyla ülke şartlarının sanat üstüne etkisi tartışılmaz
ispanya iç savaşı ressamlarındandır yani yaşanılan dönemdeki ekonomiyle kültürüyle gerekse savaşıyla ülke şartlarının sanat üstüne etkisi tartışılmaz