İki yüzlü kayınvalide

Hiç değil özellikle bana karşı ama annesine ya da başkasına fazlasıyla sert olabiliyor
sen eminim süt dökmüş kedi gibisin eşine, sana ondan sert davranmıyordur. altınları vermesine bile ses etmemişsin hala kocam harikadır diyorsun. aferin.

Hiç değil özellikle bana karşı ama annesine ya da başkasına fazlasıyla sert olabiliyor
Bence annesine de sert değil olsa annesi de belki çekinirdi de siz annesine çok yüz vermişsiniz. Açık açık anlatın ben artık dayanamıyorum bu yapılanlara falan diye anlatın.

Neyi söyleyemiyorsunuz anlamıyorum. Eşiniz aramanızı mı bekliyor, arayın onun yanında, ‘annecim aramamı bekliyormuşsun sitem ediyormuşsun ama bana eşimin çevresinde benden güzel benden becerikli başka kızlar olduğunu, benimle neden evlendiğini anlamadığını sen söylemedin mi? Ben de kırıldım atamayı kestim’ diyin. İnkar edecek olursa daha iyi. “bundan sonra annenle sen yokken asla konuşmam aşka görüşmem” dersin eşine

O kadına ne söylerseniz söyleyin anlamaz dinlemez zaten konuşturmaz da

Tamam o değil eşinizin duyması önemli o yüzden eşinizin yanında arayın. Siz söyleyeceğinizi söyleyip kapatın, tartışmaya girmeyin
O derdini oğluna anlatsın
Ben konuşurken konuşuyor asla konuşturmuyor ki normal bi konuda bile öyle sadece evet diyip geliştirebilirsiniz

Ben konuşurken konuşuyor asla konuşturmuyor ki normal bi konuda bile öyle sadece evet diyip geliştirebilirsiniz
Canım bak burda olay kayınvaliden seni duymuş duymamış dinlemiş dinlememiş değil, eşinin kulağına su kaçırmak, eşinin o olayı duymasını sağlamak. Kayınvalide konuşuyor mu, telefonu sessize al sen kendi söyleyeceğini söyle. Sen bunu böyle yapmayıp eşinle ayrıca konusunu açıp konuşursan ne olacak? Ben söyleyeyim, eşin sana inanmayacak annemle konuşayım diyecek. Annesi de ağlayıp zırlayacak ben öyle der miyim gelin beni yanlış anlamış diyecek. Eşin sana gelecek annem öyle dememiş sen yanlış anlamışsın diyecek. Gerek yok, azıcık politik olun. Bu işler böyle yürütülür

Valla aynen öyle

Tatlım neden ses veya video kaydı alıp eşine dinletmiyorsun?

Bütün bunları söyleyen kayınvalideniz eşinizin yanındayken size melek gibi mi davranıyor, anlayamadım.
Gelin alma olduğunda onların eve geldiğimizde kapı önüne inmediler bile. Şimdi eşime söylesem bunca zaman neden sustun demez mi
Ayrıca bu konuda takılması gerekilen en son şey bu olabilir. O kadar önemli mevzu varken eşim bunu dese ben de buna mı taktın veya bunca zaman susup şimdi mi diyorsun derim..
Yaşınız mı çok küçük yoksa çok mu sessiz sakin birisiniz ama normal olmayan şeyler var..

Evet aynen öyle davranıyor. Sessiz biriyim ailemden böyle gördüm başkası olsa lafımı esirgemem ama eşimin annesi diye hep sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…