- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
Mrb kızlar eşimin isi nedeniyle ayni iste çalışanların oturdugu lojmanlarda oturuyorum.cok sevdiğim bi arkadaşim vardi ne kadar iyi diyordum ya da öyle sanmışim.bu arkadasimin 1tane oğlu var ve sürekli cok zorlandığını anlatan birisi tabiki zordur ama bunu kullandigini düşünüyorum.ben bi ışte çalışıyordum gercekten yoruluyordum ama cagirdiginda kirmamak icin gidiyordum yok diyememe huyum var baskasi icin hep kendimden fedakarlik yaparim ama yanlis yapmisim.bu arada cocukla yemek yapmaya cok zorlaniyorum falan demeye başladı.bende safim yemek yapip götürdüm kac defa halbuki bende çalışıyorum ona yemek vermek bile bana eziyet geliyordu ama arkadaşım deyip .bi kez gene dışarda yicem esim yok dedi benimde esim yoktu evde bende gel birlikte yiyelim demek zorunda kaldim.kizlar ne denir yaninizda biri disarda yicem yemek yapamiyorum diyir simdiki aklim olsa asla cagirmamm!!! İşten eve geldim nasil gribim gittim kiyma aldim farkli memleketteniz diye belki begenmez yaptigimi diye hazir kiyma harciyla yaptim köfteyi.isten gelmisim cok yorgunum gribimm icimden ahh be arkadasim zahmet etme ben birşeyler yerim niye demedin bana diyorum rahatsizim ama belli etmiyrum..hazir harcla yemek cok kotu oldu zar zor yedi bende yiyemedim kusura bakma ilk defa yaptim falan dedim her neyse..sonra işten ayrilmaya karar verdim isten ayrildigim gun beni evine çağırdı dedim belki gelirim bana ters bi sekilde gelcekmisin gelmicek misin pasta yaptim ona göre vercem sana dedi.bende tamam gelirim dedim eve gittim eşimle yemek yedik acele bekletmim diye gittim evine..bana ayar vermek icin çağırmış !!! İsi bırakıyorum ya sürekli evine gelcem sandi yaa senin cocugunda yok senin yerinde olsam ne guzel arkadas edinirim gezerim bilmem ne.ramazan geliyor zaten oturulmaz artik ben sok oldum eve geldim o kadar üzüldüm ki.inanin kimseyi rahatsiz edceek derece kimseye gitmem zaten çalışıyordum nasil gidiyim bu baskalarinda yapmıştı ayni seyi ama diyordum rahatsiz olmus dmeekki kötü kişiler diyirdum.ister istemez sogudum .kırdığını anladi ama neye kirdigimi belli etmedim.kendi kötü gozukmemek icin etrafa karsi hala beni cagirmaya devam etti neden çünkü bu yaptigi duyulsa kendi haksiz.benim sirlarimi sevmedigim kişileri biliyor onları cagirmaya basladi.sevmedigim seyleri yapmaya basladi bilerek.çünkü ne sevmedigimicok iyi bilen biri yani beni biktirip evine gelmim diyr uğraştı ben zaten ilk gun onu yapinca gitmicektim o riske gimiyirdu.hatta dalga gecer gibi cok alingansin suratin niye asik diyirdu beni sinir edip edip.sevmedigim arkadasimla arkamdan oturp konustuhepsini anladim ama renk vermedim suanda orda. Ayrildik herkes farkli yerlere gitti.ben ise insanlara guvenimi kaybettim.adim çıkmasın diye sustum hep iki yuzlulukfalan onemli degil onu anladim mert olan dogruyu söyleyip konusmayan.alingan zaten herkesle kus cok sinirli damgasi yapistirdikleri için sessiz kaldimAllahahavale ettim suan görüşmüyorz .bazen yüzüne sen bunu bunu yaptin demedigin icin cok pisman oluyorum